Teamadministratörer: vanliga frågor om 2020 års version av Dropbox Paper

Uppdaterat Feb 01, 2024

I 2020 års version av Dropbox Paper kan medlemmar i Dropbox Business-team lagra alla Paper-dokument i sina Dropbox Business-konton med alla andra filer och mappar istället för på paper.dropbox.com.

I den här artikeln finns svar på vanliga frågor för administratörer gällande 2020 års version av Paper.

Gå till den här artikeln om du vill läsa allmänna vanliga frågor om 2020 års version av Paper.

Vilka åtgärder måste administratörer vidta för 2020 års version av Dropbox Paper?

Det rekommenderas att samla Paper-dokument i mappar för att hålla dem organiserade, men det är inget krav. Teamadministratörer och teammedlemmar får ett mejl från Dropbox med information om när deras team kommer att få versionen och åtgärder som rekommenderas.

Kan teamet börja använda 2020 års version direkt?

Dropbox kommer att bjuda in användare anmäla sig själva innan versionen släpps. Håll utkik efter nyheter om detta alternativ i din mejl och Dropbox-bloggen.

Kan teamet fortsätta använda den gamla versionen istället?

Nej. Alla kunder kommer att inom kort använda 2020 års version av Dropbox Paper.

Får alla i teamet 2020 års version på samma gång?

Ja, eftersom Paper-dokument kan delas mellan olika personer i företaget så flyttas alla över på samma gång.

Kommer delningsbehörigheterna för mina Paper-dokument att vara samma som förut?

Gå till den här artikeln om du vill få grundläggande information om delningsbehörigheter i 2020 års version av Paper. Eventuella delningsinställningar för hela teamet påverkar Paper-dokument, eftersom de anses vara vanliga Dropbox-filer.

Hur påverkar 2020 års version av Paper olika API:er och säkerhetshantering?

Administratörer behöver bara ha en uppsättning API:er för hela teamet, eftersom Paper-dokument nu blir vanliga Dropbox-filer. Administratörer kan använda en enda uppsättning slutpunkter för att söka, dela och räkna upp alla teamfiler. Alla funktioner som skapas med Paper-slutpunkter måste uppdateras hos dig. De ursprungliga slutpunkterna kan endast användas för Paper-dokument i den tidigare Paper-versionen.

Läs mer i API-migreringsguiden.

Var kommer administratörsinställningarna för Paper att finnas efter att 2020 års version av Paper har släppts?

När ett team har gått med i 2020 års version av Dropbox Paper kan teamadministratören begränsa möjligheterna för sitt team att använda Dropbox Paper.

Så här hittar du administratörsinställningarna för 2020 års version av Paper:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar
  4. Klicka på Appbehörigheter.
  5. Sök efter Dropbox Paper för att se de aktuella behörigheterna.
  6. Markera rutan bredvid för att visa Tillåt, Blockera eller Ställ in som standard.

Tillåt

• Aktiverar åtkomst för alla teammedlemmar att skapa och redigera Paper-dokument.

Blockera

• Inaktiverar möjligheten att skapa och redigera Paper-dokument för hela ditt team. Teammedlemmar kan dock fortfarande öppna och visa befintliga Paper-dokument.
  • Tar bort Dropbox Paper från rullgardinsmenyn Skapa > Dokument.
  • Förhindrar ditt team från att ansluta det till Dropbox. Detta kommer inte att koppla bort appen för teammedlemmar som redan har den ansluten.
  • Befintliga Paper-dokument kommer att visa Endast visa längst upp och kan inte redigeras.

Ställ in som standard

• Följer Standardbehörighet för appar som visas i App Center
  • Standardbehörigheter kan hittas längst upp på inställningssidan för Appbehörigheter

För mer information om appbehörigheter, se Hantera appar för Dropbox Business-teamet.