Sådan tilføjer du et vandmærke til filer i din Dropbox-konto

Du kan bruge vandmærker til at beskytte dine billeder eller PDF-filer mod at blive downloadet og brugt uden din tilladelse.

Tilføj et vandmærke

Du skal være filens ejer for at tilføje et vandmærke. Sådan tilføjer du et vandmærke i et billede eller en PDF-fil i din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Åbn forhåndsvisningen af den fil, du vil tilføje et vandmærke til.
  3. Klik på stempelikonet i højre sidepanel.
  4. Tilpas eventuelt dit vandmærke.
  5. Klik på Gem.
  6. Klik på Opret en kopi eller Erstat originalen
    • Opret en kopi opretter en kopi af filen med et vandmærke og med (Med vandmærke) tilføjet i filnavnet
    • Erstat originalen ændrer den oprindelige fil

Tilpas et vandmærke

Du kan ændre et vandmærkes placering, rotation, gennemsigtighed og størrelse. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Åbn forhåndsvisningen af den fil, du vil redigere.
  3. Klik på stempelikonet i højre sidepanel.
  4. Klik på Tekst eller Billede for at vælge typen af vandmærke.
  5. Rediger en eller flere af vandmærkeindstillingerne nedenfor.
    • Vælg en indstilling i rullemenuen Placering for at ændre vandmærkets placering i filen
    • Klik på knapperne Rotation for at ændre vandmærkets rotation i trin på 15 grader
    • Brug skyderne Gennemsigtighed og Størrelse til at ændre vandmærkets gennemsigtighed og størrelse i filen

Bemærk! Vandmærkebilleder må højst være på 6 MB.

Fjern et vandmærke

Hvis du valgte Overskriv denne fil, da du tilføjede dit vandmærke, kan du fjerne vandmærket fra din fil. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Åbn forhåndsvisningen af den fil, du vil fjerne et vandmærke fra.
  3. Klik på ikonet  (de tre prikker).
  4. Klik på Versionshistorik.
  5. Vælg versionen uden vandmærket for at få den forhåndsvist.
  6. Klik på Gendan.

Bemærk! Det er kun filens ejer, der kan fjerne et vandmærke. Modtageren af en fil med vandmærke kan ikke fjerne vandmærket.