Fjern en delt mappe fra din Dropbox

Der er to måder, hvorpå du kan fjerne en delt mappe fra din Dropbox-konto:

• Fjern mappen midlertidigt (med mulighed for at tilføje den igen på et senere tidspunkt)
  • Fjern mappen permanent

Fjern en mappe midlertidigt (med mulighed for at tilføje den igen på et senere tidspunkt)

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Gå til eller søg efter den delte mappe.
  4. Klik på ud for navnet på den delte mappe.
  5. Klik på Slet.

Slet en mappe permanent

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Naviger til den delte mappe, du vil slette permanent i din Dropbox-konto.
  4. Klik på Del ud for mappen.
  5. Klik på rullelisten ud for dit navn.
  6. Klik på Fjern min adgang.

Hvis du fjerner en mappe ved et uheld, skal du bede ejeren af ​​den delte mappe om at invitere dig igen.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan se vinduet med indstillinger for den delte mappe?

Hvis vinduet med indstillinger til den delte mappe ikke vises i din browser, skyldes det højst sandsynligt en browserudvidelse eller et tilføjelsesprogram (f.eks. til blokering af pop op-vinduer eller annoncer) fra en tredjepart.

Hvis det sker, skal du midlertidigt deaktivere eventuelle browserudvidelser eller tilføjelsesprogrammer. Når du har fjernet en delt mappe eller opdateret andre indstillinger, kan du genaktivere browserudvidelserne.

Hvis du vil fortsætte med at bruge udvidelsen, kan du måske oprette en undtagelse til Dropbox eller tilføje https://www.dropbox.com på hvidlisten. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle udvidelser, der understøtter en hvidliste.