Hvordan får jeg adgang til mine filer offline?

Hvis du aktiverer muligheden Tilgængelig offline for en fil, kan du se den, selvom du ikke har forbindelse til internettet. Når en fil er tilgængelig offline, har du adgang til filen, selvom din telefon ikke har forbindelse til et Wi-Fi-netværk eller et mobilnetværk. Følg instruktionerne til dit operativsystem nedenfor.

Når du gør en fil tilgængelig offline, betyder det, at du:

• Tilføjer filen til fanen Offline , så du let kan komme til den (ligesom et bogmærke).
  • Gemmer filen på din Android-enhed, så du kan se den i Dropbox, selvom du ikke har internetforbindelse.
  • Forsøger at holde filen så opdateret som muligt og giver dig mulighed for at opdatere filen manuelt
  • Sikrer, at de ændringer, du foretager i filen, mens du er offline, synkroniseres til din Dropbox-konto, når du har forbindelse igen.

Fra Android-appen

1. Naviger til den fil, du vil kunne se, når du ikke har internetforbindelse.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker (...) ud for filens navn på fillisten.
  3. Tryk på Tilgængelig offline.

Når du har gjort en fil tilgængelig offline, og den er blevet downloadet til din telefon eller tablet, kan du altid få adgang til den ved at trykke på Offline i hovedmenuen – også selvom du ikke har forbindelse til internettet.

Når du er på et mobilnetværk (ikke Wi-Fi), forsøger Dropbox at spare på dit dataabonnement. Dropbox opdaterer ikke filer, medmindre du trykker på knappen Opdater alle under fanen Offline . Hvis du er på vej til et område uden internet (f.eks. på en lang flyrejse), kan du trykke på knappen Opdater alle for at sikre dig, du har den nyeste version af alle filer.

Hvis du ikke har Wi-Fi-forbindelse, og der blev foretaget ændringer i dine mapper, vises et gult "!", og du har mulighed for at trykke og opdatere dem manuelt.

Du fjerner en fil fra fanen Offlinefiler ved at trykke på Pil ned til højre for filens navn. Tryk på knappen ud for Tilgængelig offline for at slå funktionen fra.

Når du gør en fil tilgængelig offline, betyder det, at du:

• Tilføjer filen til fanen Offline i appen, så du let kan komme til den (ligesom et bogmærke).
  • Gemmer filen på din iPhone eller iPod Touch til offline visning
  • Holder filen så opdateret som muligt

Fra iOS-appen:

1. Åbn fillisten, og find den fil, du vil gemme offline.
  2. Tryk på ikonet ... (tre prikker) ud for filnavnet.
  3. Tryk på Gør tilgængelig offline.

Hvis filen er åben, kan du trykke på ellipseikonet (...) og vælge Gør tilgængelig offline.

Så snart dine offlinefiler er downloadet, har du adgang til dem. Dropbox opdaterer filerne automatisk, hvis du er på et Wi-Fi-netværk, så det sikres, at du har de nyeste versioner. Hvis du ikke har Wi-Fi-forbindelse, og der blev foretaget ændringer i dine mapper, vises et gult "!", og du har mulighed for at trykke og opdatere dem manuelt.

Når du gør en fil tilgængelig offline, betyder det, at du:

• Tilføjer filen under fanen Offline, så du nemt kan få adgang til den (som et bogmærke)
  • Gemmer filen på din Windows-mobilenhed, så du kan se den, når du er offline
  • Holder filen så opdateret som muligt

Gør en fil tilgængelig offline i din Windows-mobilapp

1. Find den fil, du vil gøre tilgængelig offline, i filoversigten.
  2. Tryk og hold nede på filnavnet for at se en liste med handlinger.
  3. Tryk på Gør tilgængelig offline.
Gør en fil tilgængelig offline på din Windows Phone

Du kan også markere en fil som tilgængelig offline, når du får den vist, ved at trykke på offlineikonet nederst på skærmen.

Så snart dine offlinefiler er downloadet, har du adgang til dem. Dropbox opdaterer automatisk filerne, når appen åbnes, og du har Wi-Fi-forbindelse. Det sikrer, at du altid har de nyeste versioner af filerne. Hvis du ikke har Wi-Fi-forbindelse, og der blev foretaget ændringer i dine mapper, vises et gult "!", og du har mulighed for at trykke og opdatere dem manuelt.

Video: Sådan får du adgang til filer, mapper og Dropbox Spaces, når du er offline

Dropbox Business

Hvis din private og arbejdsrelaterede konto er forbundet, får du vist de offlinefiler, du har gemt for den konto, du opretter adgang til. Skift mellem dine konti for at få adgang til dine arbejdsrelaterede eller private offlinefiler.

Hvis du er Dropbox Professional-, Dropbox Business-, eller Dropbox Enterprise-kunde, kan du også gøre mapper tilgængelige offline.

Få mere at vide om offlinemapper på mobilenheder.