Slet filer fra en mobilenhed

Vis vejledning til:

Der er to måder at fjerne en fil fra din telefon eller tablet på. Du kan enten fjerne den fra din lokale hukommelse, eller du kan vælge at slette filen fra din Dropbox.

Sådan fjerner du filer fra din telefons hukommelse

Lokale kopier af dine filer downloades til din telefon eller tablet, hver gang de åbnes via Dropbox-appen. Når de er blevet åbnet, kan du åbne dem direkte fra din telefon eller tablet, selv når du er offline. Filerne gemmes direkte i din telefons hukommelse i det, der kaldes en cache. Hvis du vil fjerne filer fra din telefon eller tablet, skal du blot rydde din cache i Indstillinger.

Ryd din cache på telefoner med Android 3.0 (Gingerbread) eller tidligere versioner

Sådan får du adgang til dine cache-indstillinger på telefoner og tablets med en menuknap nederst på skærmen:

1. Åbn Dropbox-appen, og tryk på knappen Menu på din telefon eller tablet for at åbne Dropbox-menuen.
  2. Tryk på tandhjulet for at åbne menuen Indstillinger.
  3. Rul ned til bunden af menuen, og tryk på Ryd cache.

Ryd din cache på telefoner med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller nyere versioner

1. Åbn Dropbox-appen, og tryk på knappen Menu i øverste venstre hjørne af skærmen (ikonet med tre vandrette linjer).
  2. Tryk på tandhjulet for at åbne menuen Indstillinger.
  3. Rul ned til bunden af menuen, og tryk på Ryd cache.

Slet filer fra din Dropbox

1. Åbn Dropbox-appen, og find den fil, du vil slette fra din Dropbox.
  2. Tryk på den Pil ned til højre for filen.
  3. Tryk på Slet for at slette filen fra Dropbox, din telefon og alle computere, der er forbundet med din konto.

Sådan fjerner du en fil fra din iPad

Dropbox-appen til iPad gemmer kun lokale kopier af filer, hvis de er gjort tilgængelige offline. Når filer er tilgængelige offline, markeres de med et fremhævet offlineikon på fillisten:

Sådan fjerner du en fil fra din offlineliste og din iPad:

1. Tryk på ikonet ... (tre prikker) ud for filnavnet.
  2. Vælg Fjern fra enhed.

Du kan også fjerne offlineadgangen ved at trykke på det fremhævede offlineikon under en forhåndsvisning af filen.

Sådan sletter du en fil fra din Dropbox

Sådan sletter du en fil fra din iPad, dine computere og dine øvrige enheder samtidig:

1. Tryk på ikonet ... (tre prikker) ud for filnavnet på den skærm, der viser alle dine filer.
  2. Vælg Slet. Du bliver bedt om at bekræfte sletningen af filen.

Du kan også slette en fil ved at trykke på ellipseikonet () i øverste højre hjørne og derefter vælge Slet under en forhåndsvisning af filen.

Sådan sletter du flere filer fra din iPad, Dropbox' website og alle de computere, der er forbundet med din Dropbox-konto:

1. Tryk på ellipseikonet (...) i øverste højre hjørne af skærmen.
  2. Vælg muligheden Vælg.
  3. Markér de filer, du vil slette, og tryk på knappen Slet nederst på skærmen.

Sådan sletter du en mappe fra din iPad, Dropbox' website og alle de computere, der er forbundet med din Dropbox-konto:

1. Tryk på ikonet ... (tre prikker) ud for filnavnet på den skærm, der viser alle dine filer og mapper.
  2. Vælg Mappeindstillinger.
  3. Vælg Slet mappe.

Sådan fjerner du en fil fra din iPhone

Dropbox-appen til iPhone gemmer kun lokale kopier af filer, hvis de er gjort tilgængelige offline. Når filer er tilgængelige offline, markeres de med et fremhævet offlineikon på fillisten:

Sådan fjerner du offlineadgangen til en fil:

1. Tryk på ikonet ... (tre prikker) ud for filnavnet.
  2. Vælg Fjern fra enhed.

Du kan også fjerne offlineadgangen ved at trykke på det fremhævede offlineikon under en forhåndsvisning af filen.

Sådan sletter du en fil fra din Dropbox

Sådan sletter du en fil fra din iPhone, dine computere og dine øvrige enheder samtidig:

1. Tryk på ikonet ... (tre prikker) ud for filnavnet på den skærm, der viser alle dine filer.
  2. Vælg Slet. Du bliver bedt om at bekræfte sletningen af filen.

Du kan også slette en fil ved at trykke på ellipseikonet () i øverste højre hjørne og derefter vælge Slet under en forhåndsvisning af filen.

Sådan sletter du flere filer fra din iPhone, dropbox.com og alle de computere, der er forbundet med din Dropbox-konto:

1. Tryk på ellipseikonet (...) i øverste højre hjørne af skærmen.
  2. Vælg muligheden Vælg.
  3. Markér de filer, du vil slette, og tryk på knappen Slet nederst på skærmen.

Sådan sletter du en mappe fra din iPhone, Dropbox' website og alle de computere, der er forbundet med din Dropbox-konto:

1. Tryk på ikonet ... (tre prikker) ud for filnavnet på den skærm, der viser alle dine filer og mapper.
  2. Vælg Mappeindstillinger.
  3. Vælg Slet mappe.