Oppdatering av Dropbox sine tjenestevilkår, personvernregler og bedriftsavtale.

Vi jobber kontinuerlig for å forbedre Dropbox-opplevelsen. For å støtte disse forbedringene har vi gjort noen oppdateringer i vilkårene for bruk, personvernerklæringen og Dropbox Business-avtalen, med fokus på:

• Nye funksjoner som utnytter teknologier som maskinlæring, for å hjelpe deg med å organisere og prioritere arbeidet ditt, for eksempel bildesøk og forslag til innhold
  • Hvordan Dropbox deler data med selskaper som har blitt oppkjøpt av Dropbox (for eksempel HelloSign) og andre økosystempartnere som tilbyr integrasjoner for Dropbox-brukere
  • Oppdateringer i betavilkårene
  • Å sikre at dataoverføringer fra Storbritannia til USA fremdeles vil være omfattet av vår sertifisering av Privacy Shield hvis Storbritannia forlater EU

Finn ut mer ved å lese de oppdaterte vilkårene for bruk, personvernerklæringen, og Business-avtalen, samt blogginnlegget vårt og vanlige spørsmål om personvernerklæringen vår.

Når vil disse oppdateringene tre i kraft?

De oppdaterte vilkårene for bruk, personvernerklæringen og Dropbox Business-avtalen trer i kraft 24. september 2019.

Vil disse oppdateringene påvirke hvordan jeg bruker Dropbox?

Du kan fortsette å bruke Dropbox på samme måte som du alltid har gjort for å lagre og dele tingene dine. Men nye Dropbox tilbyr nå også et robust samarbeidsområde som gjør det lettere for brukere å finne, innhente og organisere tingene sine, samarbeide med andre og holde seg fokusert på det viktigste arbeidet. Disse endringene sørger for at vilkårene og personvernerklæringen vår er på linje med den nye Dropboxen – for eksempel beskriver de endrede vilkårene at våre tjenester tilbyr «funksjoner som å kommentere, dele, søke, miniatyrbilder, forhåndsvisning av dokumenter, optisk tegngjenkjenning (OCR), enkel sortering og organisering, og tilpassing for å bidra til å redusere rutinearbeid.»

Hvordan påvirker disse oppdateringene hvordan mine personlige data brukes og lagres?

Dropbox har utviklet et omfattende økosystem for å bringe alt arbeidet ditt til én plattform som det er enkelt å bruke. Dette har vi gjort ved å lage integrasjoner med økosystempartnere og kjøpt opp HelloSign for å utvide kapasiteten vår innen elektronisk underskrift. Vi har endret personvernerklæringen vår for å gjenspeile utviklingen av økosystemet og forklare på hvilken måte vi deler data med våre økosystempartnere når du kobler Dropbox-kontoen din til tjenestene deres, samt hvordan vi deler data med andre Dropbox-selskaper for å gjøre det enklere å samarbeide med andre og følge med på det viktigste arbeidet ditt. Hvis du ønsker informasjon om hvem Dropbox-selskapene er og hvordan Dropbox deler dine data med dem, kan du lese våre vanlige spørsmål om personvernerklæringen

Hvordan bruker Dropbox informasjonen min til maskinlæringsformål?

Vi har laget visse funksjoner som utnytter maskinlæringsteknologi for å hjelpe brukere med å prioritere, organisere og gi kontekst til arbeidet sitt, og vi har endret vilkårene våre for bruk og personvernerklæringen for å gjenspeile dette. Vi har for eksempel laget mer robuste søkefunksjoner, som automatisk OCR og bildesøk, for å hjelpe deg med å finne det du leter etter. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi bruker maskinlæringsteknologi, kan du lese vanlige spørsmål om personvernerklæringen.

Hvilke endringer gjør dere i betavilkårene?

De oppdaterte betavilkårene påvirker ikke muligheten din til å få tilgang til betaer eller tidlig tilgang til funksjoner, men de påvirker muligheten din til å snakke om dem. Hvis du nå registrerer deg for å teste en betafunksjon eller funksjon du har fått tidlig tilgang til, samtykker du i (1) å holde funksjonen hemmelig, og (2) la Dropbox ta kontakt med deg for å få tilbakemelding om opplevelsen din. Dette lar oss fortsette å finjustere funksjonen, for å sikre for at alt blir som vi har tenkt og at brukerne får mest mulig ut av Dropbox.

Jeg er bekymret for Brexit. Vil jeg kunne fortsette å bruke Dropbox hvis Storbritannia forlater EU?

Ja, Dropbox har tatt nødvendige skritt for å forsikre at dataoverføringer fra Storbritannia til USA fortsatt dekkes av vår Privacy Shield-sertifisering dersom Storbritannia forlater EU.

Hva om jeg ikke vil gå med på disse vilkårene?

Ved å fortsette å bruke Dropbox-tjenestene godtar du de oppdaterte vilkårene og personvernerklæringen. Hvis du, etter å ha gått gjennom oppdateringene, bestemmer deg for at du ikke vil godta disse vilkårene, kan du stenge kontoen din.