Støtte for ekstern stasjon for Dropbox for macOS på File Provider

Oppdatert Jun 10, 2024
person icon

Denne artikkelen beskriver en betaopplevelse som er tilgjengelig for kvalifiserte kunder på alle Dropbox-abonnementer og er underlagt ytterligere vilkår.

Dropbox for macOS på File Provider er den siste oppdateringen fra Dropbox som bruker Apples oppdaterte File Provider API. Dropbox jobber aktivt for å bevare påliteligheten og kvaliteten på synkroniseringsopplevelsen vår sammen med disse endringene, inkludert muligheten til å flytte Dropbox-mappe til en ekstern stasjon.

Kvalifisering

For å være kvalifisert til å lagre Dropbox-mappe på en ekstern stasjon med Dropbox for macOS på File Provider, må du:

• Bruke macOS 15
    • macOS 15 er for øyeblikket i beta
  • Ha under 500 000 filer i Dropbox-mappen på enheten din

Støtte er kun for eksterne stasjoner som er både:

highlighter icon

Merk: Hvis du har sammenkoblet konto, vil du kunne ha en konto på en ekstern stasjon og en annen på din lokale stasjon. Du vil kunne ha begge kontoer på to separate eksterne disker.

Slik sjekker du om den eksterne stasjonen er riktig formatert

1. Åpne Finder.
  2. Høyreklikk på den eksterne stasjonen du vil sjekke.
  3. Velg Få info.
    • Hvis den eksterne stasjonen din allerede er formatert og kryptert, står det APFS (kryptert) under Format.
    • Hvis du ser noe annet enn APFS (kryptert), følger du instruksjonene nedenfor.

Slik konverterer og krypterer du din eksterne stasjon

Hvis du blir valgt til å være en del av betaversjonen til Dropbox av støtte for ekstern stasjon for macOS på File Provider, vil du motta et varsel om å Prøve Dropbox på File Provider i beta. Derfra må du først formatere harddisken riktig.

Følg instruksjonene nedenfor hvis du trenger å formatere eller kryptere den eksterne stasjonen for å oppfylle kompatibilitetskravene for denne betaen.

1. Åpne Launchpad.
  2. Gå til Diskverktøy
  3. Høyreklikk på den eksterne stasjonen du ønsker å konvertere til APFS i venstre sidestolpe.
  4. Velg Konverter til APFS.
  1. Åpne Finder.
  2. Høyreklikk på den eksterne stasjonen du vil kryptere for Dropbox på File Provider i beta.
  3. Velg Krypter.

Slik flytter du Dropbox-mappen til en ekstern stasjon

Se instruksjonene nedenfor avhengig av din versjon.

Hvis du har oppdatert til Dropbox for macOS på File Provider og ønsker å flytte Dropbox-mappen til en ekstern stasjon, kan du gjøre det ved å følge instruksjonene nedenfor.

Slik flytter du Dropbox-mappen:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i menylinjen.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller initialene dine.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto.
  5. Klikk på Logg av.
  6. Klikk på Logg på med Dropbox.
  7. Klikk på Neste.
  8. Klikk på Avanserte innstillinger når du ser «Du er nesten ferdig».
  9. Velg en mappeplassering under Dropbox-plassering.
    • Du kan velge å lagre Dropbox-mappen på den eksterne stasjonen fra denne skjermen.
  10. Klikk på Ferdig.

Les om hvordan du finner ut om du er på Dropbox for macOS på File Provider.

Hvis du ikke har oppdatert til Dropbox for macOS på File Provider og for øyeblikket lagrer Dropbox-mappen på en ekstern stasjon, kan du oppdatere og beholde Dropbox-mappen på din eksterne stasjon. Finn ut hvordan du oppdaterer til Dropbox for macOS på File Provider.

Hvis du ikke har oppdatert til Dropbox for macOS på File Provider og ønsker å oppdatere og flytte Dropbox-mappen til en ekstern stasjon:

1. Flytt Dropbox-mappen til en ekstern stasjon.
  2. Oppdater til Dropbox for macOS på File Provider.