Oppgrader til Dropbox Family på en mobil enhet

Oppdatert Apr 17, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder alle Dropbox Family-abonnementer.

Dropbox Family er et abonnement med 2 TB med lagringsplass som kan deles av opptil 6 medlemmer, 13 år og eldre. Hvis du har muligheten til å oppgradere til Dropbox Family i Dropbox-mobilappen, kan du kjøpe, administrere og avbestille abonnementet gjennom appen.
highlight icon

Obs! Den som kjøper Dropbox Family, blir familieansvarlig. Den familieansvarlige kan få tilgang til informasjon om familiemedlemsskapet og fakturering i Dropbox-kontoinnstillingene på dropbox.com og Dropbox-mobilappen.

Finn ut mer om hvordan du administrerer Dropbox Family-abonnementet.

Kjøpe Dropbox Family på en mobil enhet

Slik oppgraderer du til Dropbox Family på en iPhone/iPad:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på person-ikonet.
  3. Trykk på  Oppgrader.
  4. Velg Family.
  5. Velg en faktureringsperiode og trykk på Fortsett.
  6. Bekreft betalingsopplysninger i App Store.
  7. Følg trinnene for å invitere andre til å bli med på abonnementet. De du inviterer vil motta et varsel i e-posten eller Dropbox-appen, hvis de allerede har en Dropbox-konto.
highlight icon

Obs! Dropbox Family er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp fra Google Play-butikken på Android-enheter.

Avbestille Dropbox Family på en mobil enhet

Familieansvarlig kan avbestille abonnementet når som helst. Hvis du kjøpte Dropbox Family gjennom Dropbox-mobilappen for iOS, må du avbestille gjennom App Store eller iTunes Store.

Finn ut hvordan du avbestiller et Dropbox-abonnement kjøpt på en mobil enhet.

Forlate et Dropbox Family-abonnement på en mobil enhet

Medlemmer av et Family-abonnement kan forlate abonnementet når som helst. Slik forlater du et Family-abonnement i Dropbox-mobilappen:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på avataren (person-ikon) eller åpne kontoinnstillingene.
    • På Android trykker du på menyikonet (horisontale linjer) øverst til venstre og deretter på Innstillinger.
    • På iPhone/iPad, trykk på kontoikonet (person) nederst til høyre, og trykk deretter på tannhjulikonet øverst til venstre.
  3. Trykk på Administrer abonnement ved siden av navnet ditt.
  4. Trykk på navnet ditt på listen over Family-medlemmer.
  5. Trykk på Forlat Family-abonnement.

Finn ut mer om hvordan du forlater et Family-abonnement.