Så här kommenterar du Dropbox-filer

Alla som har åtkomst till en Dropbox-fil kan lämna en kommentar och se andra kommentarer, om inte kommentarfunktionen är avstängd.

Så här kommenterar du en fil

Det går att kommentera en fil från datorn, mobilen eller surfplattan. Gör så här:

1. Öppna filen du vill kommentera.
  2. För att kommentera hela sidan eller bilden, klicka eller tryck på textrutan som säger Skriv en kommentar.
    • Du kan skriva din kommentar, @nämna någon eller lägga till en emoji
  3. Klicka på Publicera.

Läs mer om hur du kommenterar en viss del av en fil.

Så här redigerar du eller tar bort en kommentar

Du kan bara redigera eller radera kommentarer som du själv publicerat. Redigera eller radera en kommentar:

1. Klicka på önskad kommentar.
  2. Klicka på Redigera eller Radera.

Så här döljer du kommentarsfältet

Dölj kommentarsfältet:

1. Öppna önskad fil.
  2. Klicka på den grå pilen (Dölj) längst upp till höger.

Klicka på den grå pilen igen för att visa kommentarsfältet.

Hur ordnas kommentarer i kommentarsfältet?

Kommentarer ordnas i tidsföljd från början till slutet av filen. Om filen har flera sidor, kommer kommentarerna att visa på vilken sida kommentaren lämnades.

Vem får ett meddelande när jag skriver en kommentar?

Följande personer får mejl och meddelande både på dropbox.com och på sina kopplade enheter:

• Filägaren
  • Alla som prenumererar på filen
  • Alla som har kommenterat i kommentarstråden
  • Alla som har @nämnts i kommentarstråden

Läs om mer om hur du ändrar meddelandeinställningar.