Så här delar du ett Paper-dokument

Det finns två sätt att dela Dropbox Paper-dokument med andra:

• Med knappen Bjud in längst upp i dokumentet
  • Skicka en länk till dokumentet

Gör så här om du vill dela med knappen Bjud in

1. Öppna Paper-dokumentet du vill dela.
  2. Klicka på den blå knappen Bjud in längst upp i dokumentet.
  3. Skriv mejladressen till den eller de personer du vill dela med och skriv ett meddelande om du vill.
  4. Klicka på Får redigera för att välja vilken åtkomstbehörighet du vill att de inbjudna ska ha:
    • Får kommentera gör det möjligt för andra att kommentera ditt innehåll
    • Får redigera gör det möjligt för andra att lägga till, redigera eller radera ditt innehåll och bjuda in andra till dokumentet
  5. Klicka på Skicka

Obs! Om mottagaren inte har något konto i Dropbox Paper ombeds de att skapa ett innan det går att visa dokumentet.

Så här delar du genom att skicka en länk

Som standard får alla som har länken du delar redigera filen.

1. Öppna Paper-dokumentet du vill dela.
  2. Klicka på knappen Kopiera länk (kedjeikonen) längst upp i dokumentet.
  3. Klistra in länken i ett mejl, chattmeddelande eller text.

Läs mer om vem som kan se dina dokument och hur man ändrar sekretessinställningarna för dokument.