Hitta en administratör i ditt Dropbox Business-team

Dropbox Business-team har en eller fler administratörer i organisationen som hanterar säkerhet, integreringar och delningsinställningar för teamet. Om du är medlem i ett Dropbox Business-team och behöver ändra inställningarna kan du be en administratör om hjälp.

Du kan åtgärda vissa problem själv, utan att behöva kontakta administratören. Exempel:

Så här hittar du en administratör i teamet

Hitta en administratör i Dropbox Business-teamet:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på teamets namn längst ner till vänster.
  3. Klicka på Grupper och medlemmar.
  4. Klicka på fliken Medlemmar .

Du får se en lista med namn och status för alla i teamet. Vi rekommenderar att du kontaktar ”Teamadmin” för de flesta ärendena, eftersom de har högsta åtkomstnivå vad gäller administratörsinställningar. Men alla med status ”Teamadministratör”, ”Supportadministratör”, eller ”Administratör för användarhantering” är också administratörer i teamet.