Sådan føjer du et momsnummer til din Dropbox-konto

Afhængigt af din placering skal du måske betale moms (moms) på dit månedlige eller årlige abonnement på Dropbox Business eller Professional. Hvis din virksomhed er momspligtig, kan du når som helst føje dit momsnummer til din Dropbox-konto.

Hvis din virksomhed er fritaget for moms og ved en fejl har betalt moms, bør du kunne få refunderet betalingen fra dine skattemyndigheder.

Hvis det er nødvendigt, kan du downloade en kopi af vores W-9-formular og bruge vores amerikanske TIN-nr. (Taxpayer Identification Number). Dropbox International Unlimited Company har momsnummeret IE 9852817J.

Hvordan ved jeg, hvad min momssats er?

Læs om momssatser i de enkelte lande.

Dropbox Professional-konti

Sådan føjer du et momsnummer til din konto:

1. Log på dropbox.com
  2. Klik på dit profilbillede eller den grå cirkel i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Fakturering.
  5. Klik på Opdater under Fakturaoplysninger
  6. Indtast dit momsnummer under Momsnummer (valgfrit), og klik på Gem ændringer.

Dropbox Business-konti

Hvis du er teamadministrator for en Dropbox Business-konto, kan du føje et momsnummer til din konto. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med din teamadministratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på fanen Fakturering
  4. Klik på Betalingsmetode.
  5. Klik på Klik her for at opdatere din virksomhedsadresse .
  6. Indtast dit momsnummer under Momsnummer (valgfrit), og klik på Gem ændringer.