Ofte stillede spørgsmål om Dropbox Capture

Opdateret Oct 10, 2023
I denne artikel finder du svar på ofte stillede spørgsmål om Dropbox Capture.

Skal jeg have en Dropbox-konto for at kunne bruge Dropbox Capture?

Ja. Du skal være logget på din Dropbox-konto for at bruge Dropbox Capture, enten på dropbox.com eller i Dropbox-computerappen.

De optagelser, du foretager med Dropbox Capture, gemmes i mappen “Capture” på din Dropbox-konto. Du kan få adgang til mappen via dropbox.com, Dropbox-computerappen eller ved at klikke på mappeikonet øverst til højre i Dropbox Capture-appen.

Min optagelse har ikke nogen lyd. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har problemer med at optage lyd, kan du prøve disse trin til fejlfinding:

• Klik på “ (lodrette prikker) øverst til højre i appen, vælg Præferencer, og kontrollér, at du har valgt den rigtige optageenhed under Mikrofon.
  • Afslut Dropbox Capture, og åbn det igen.
  • Kontrollér, om Capture er opdateret.
  • Kontrollér, at din mikrofon ikke er sat på lydløs under optagelsen.
    • Lydniveauet vises over mikrofonikonet, og lyset skal bevæge sig, når du taler.

Hvis du stadig ikke kan løse problemet, kan du kontakte kundesupport.

Hvordan ændrer jeg videoens opløsning?

Hvis du vil ændre opløsningen til optagelser, skal du klikke på “” (lodrette prikker) øverst til højre i appen, vælge Præferencer og vælge en opløsning på rullelisten Videokvalitet.

highlight icon

Bemærk! Kunder med Dropbox Professional, Standard, Advanced og Enterprise kan optage i 4K, men de skal have en 4K-skærm for at kunne se optagelserne i den opløsning.

Hvor lang optagelsestid har jeg til rådighed?

Kunder på Dropbox-planerne Basic, Plus og Family kan optage op til to timer, og der er ingen andre grænser for de enkelte optagelser. Det er muligt at få ekstra optagelsestid ved at henvise andre til Dropbox Capture.

Kunder med Dropbox Professional, Essentials, Business, Business Plus, Standard, Advanced og Enterprise har ubegrænset optagelsestid op til grænsen for lagerplads.

Hvad sker der, når jeg har opbrugt min optagelsestid?

Når kunder på Dropbox-planerne Basic, Plus og Family har brugt to timers optagelsestid, kan de ikke oprette nye optagelser. Men de har stadig adgang til deres tidligere optagelser.

Hvad sker der, hvis jeg nedgraderer min plan fra Dropbox Professional, Essentials, Business, Business Plus, Standard, Advanced eller Enterprise til Dropbox Basic, Plus eller Family?

Hvis du skifter fra Dropbox Professional, Essentials, Business, Business Plus, Standard, Advanced eller Enterprise til Basic, Plus eller Family, har du stadig adgang til tidligere optagelser. Hvis du har optaget mere end to timer, kan du ikke oprette nye optagelser. Hvis du har optaget mindre end to timer, kan du oprette nye optagelser, indtil du når grænsen på to timer.

Jeg har modtaget en meddelelse om, at jeg skal give Dropbox Capture tilladelse til at optage. Hvad betyder det?

Denne meddelelse betyder, at din computer eller browser i øjeblikket blokerer for, at du kan optage med Dropbox Capture.

Mac-brugere skal give deres browser adgang til skærmoptagelse, kamera og mikrofon via Systemindstillinger.

Hvis du bruger Safari, skal du indstille tilladelserne for Skærmdeling for Dropbox-websitet til Spørg.