Sådan tager og redigerer du skærmbilleder med Dropbox Capture

Opdateret Nov 29, 2023

Du kan bruge Dropbox Capture til at tage skærmbilleder og derefter tilføje annotationer og dele dem.

Sådan gemmer du skærmbilleder med Dropbox Capture

Når du installerer Dropbox Capture-appen, bliver du bedt om automatisk at gemme skærmbilleder fra operativsystemet i Dropbox Capture. Dette gemmer automatisk alle skærmbilleder, du tager på din computer, i Dropbox Capture.

Du kan når som helst slå denne funktion til eller fra. Sådan gør du:

1. Åbn Dropbox Capture-computerappen.
  2. Klik på “” (lodrette prikker) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Aktiver/deaktiver Gem automatisk skærmbilleder fra operativsystemet

Sådan tager du et skærmbillede

Hvis du vælger Gem automatisk skærmbilleder fra operativsystemet, vil alle de skærmbilleder, du tager med computerens indbyggede funktion, blive gemt i Dropbox Capture. Hvis du ikke vælger denne mulighed, kan du tage skærmbilleder ved hjælp af Dropbox Capture-appen.

Sådan tager du et skærmbillede med Dropbox Capture:

1. Åbn Dropbox Capture-computerappen.
  2. Klik på Skærmbillede.
  3. Vælg den del af skærmen, du vil optage:
    • Klik én gang for at tage et skærmbillede af hele skærmen.
    • Klik og træk for at tage et skærmbillede af et bestemt område af skærmen.
    • Tryk på mellemrumstasten for at tage et skærmbillede af et specifikt vindue.

Skærmbilledet kopieres til udklipsholderen, og der gemmes en kopi i mappen “Capture” på din Dropbox-konto.

Sådan kopierer du et link til skærmbilledet:

1. Åbn Dropbox Capture-computerappen.
  2. Klik på “” (lodrette prikker) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Indstil Når skærmbilledet er klar til Kopiér link.

Når skærmbilledet er taget, vises der en meddelelse nederst til højre på skærmen. Fra meddelelsen kan du vælge:

• Forhåndsvisning
  • Opmærkning
  • Slet

Fra markeringsvinduet kan du vælge at gøre følgende:

• Tilføj tekst
  • Tegn
  • Tilføj streger og figurer
  • Beskær
  • Sløring
  • Fremhæv
  • Omdøb
  • Tilføj emoji-billeder

Når du gemmer et billede med annotationer, bestemmer indstillingen Når skærmbilledet er klar, om linket eller billedet kopieres til udklipsholderen, og om det oprindelige skærmbillede i mappen “Capture” på din Dropbox-konto overskrives.