Sådan redigerer du optagelser i Dropbox Capture

Opdateret Oct 26, 2023
person icon

Dropbox Capture er tilgængeligt for alle Dropbox-kunder, men nogle funktioner findes kun i bestemte planer.

Du kan redigere dine Dropbox Capture-optagelser, herunder trimme optagelsen og fjerne fyldord. Du kan også eksportere dine videooptagelser som GIF-filer.
highlight icon

Bemærk
!

• Kunder på Dropbox-planerne Basic, Plus og Family kan kun redigere videoer, som er højst 5 minutter lange.
  • Kunder på Dropbox Professional, Essentials, Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise kan redigere videoer på op til 30 minutter.
  • Det er kun kunder på Dropbox Professional, Essentials, Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise, der kan fjerne fyldord og oprette GIF-filer.
  • Der er en grænse for filstørrelsen på optagelser på 2 GB.

Sådan trimmer du videooptagelser

Sådan trimmer du de videoer, du har optaget i Dropbox Capture:

1. Åbn videoen via capture.dropbox.com.
  2. Klik på Rediger video i højre sidepanel.
    • Du kan også åbne Dropbox Capture-computerappen fra proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac), pege på en video og klikke på ikonet med saksen for at redigere.
  3. Brug betjeningsknapperne nederst i vinduet til at markere en del af videoen.
  4. Klik på Bevar det markerede eller Slet det markerede.
  5. Klik på Gem ændringer
    • Du kan når som helst klikke på Annuller for at ændre videoen tilbage til udgangspunktet.

Når du gemmer en redigeret video, erstattes den oprindelige fil.

Du kan omdøbe optagelserne ved at klikke på blyantikonet til højre for filnavnet.

Sådan fjerner du fyldord

Når en videooptagelse med lyd er kortere end 30 minutter, kan du automatisk fjerne fyldord som "øh" fra lyden.

Sådan gør du:

1. Log på capture.dropbox.com
  2. Klik på den optagelse, du vil fjerne fyldord fra.
  3. Klik på Rediger
  4. Klik på Fjern fyldord.
highlight icon

Bemærk! Dette aktiveres først, når videoen er transskriberet, og hvis der blev fundet mindst 1 fyldord. Når fyldord er blevet fjernet, vises der gule linjer i forhåndsvisningen af redigeringen på de steder, hvor de er fjernet.

5. Klik på Gem ændringer.

Det kan tage flere minutter at fjerne fyldord. Det afhænger af videoens længde.

Sådan opretter du en GIF

Du kan oprette GIF-filer i Dropbox Capture.

highlight icon

Bemærk! Optagelsen må højst være på 30 sekunder. Det kan tage flere minutter at oprette en GIF. Det afhænger af, hvor lang optagelsen er.

Sådan opretter du en GIF på capture.dropbox.com:

1. Log på capture.dropbox.com
  2. Klik på den optagelse, du vil konvertere til GIF.
  3. Klik på pil ned ud for Del.
  4. Klik på Download video som GIF
  5. Få forhåndsvist din GIF, og klik på Download.

Din GIF downloades til din computer. Den oprindelige optagelse i Dropbox Capture ændres ikke.

Du kan oprette en GIF i appen Dropbox Capture på macOS. Det gør du på følgende måde:

1. Åbn Dropbox Capture-computerappen.
  2. Klik på Vis mere.
  3. Klik på GIF
  4. Vælg den del af skærmen, du vil optage.
    • Klik én gang for at optage hele skærmen.
    • Klik og træk for at optage et bestemt område af skærmen.
    • Tryk på mellemrumstasten for at optage et specifikt vindue.
  5. Klik på stopikonet (hvid kvadrat med en rød cirkel).
  6. Din GIF-fil gemmes automatisk i Dropbox Capture.

Appen Dropbox Capture til Windows kan ikke oprette GIF-filer på nuværende tidspunkt.