Sådan installerer du Dropbox Capture

Opdateret Nov 29, 2023
Dropbox Capture er et værktøj, som brugerne kan bruge til at oprette og kommunikere med skærmbilleder, optagelser af skærme og lyd samt videomeddelelser.

Sådan installerer du Dropbox Capture

Sådan installerer du Dropbox Capture:

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til dropbox.com/capture.
  3. Klik på Download.
  4. Når Capture er downloadet, skal du køre filen for at starte installationen.
  5. Gennemfør installationsflowet.
highlight icon

Bemærk! Du kan ændre alle disse indstillinger efter installation. Få mere at vide om, hvordan du gemmer skærmbilleder med Dropbox Capture.

1. Når Capture er installeret, skal du klikke på ikonet for Dropbox Capture (diamantformet objektiv) på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac) for at åbne appen.

Når du åbner Dropbox Capture første gang, skal du logge på ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode til Dropbox. Hvis du allerede er logget ind på Dropbox-computerappen, bliver du automatisk logget ind på Capture under denne konto.

Når det er åbnet, kan du klikke på “⁝” (lodrette prikker) i øverste højre hjørne for at få adgang til opdateringer, præferencer, produktopdateringer, hjælp og mere.

highlight icon

Bemærk! Hvis du har problemer med at installere Dropbox Capture på Windows, anbefaler vi, at du kontrollerer, om der er systemopdateringer, genstarter computeren og forsøger at installere igen. Alternativt kan du installere Dropbox Capture fra Microsoft Store

Sådan opdaterer du Dropbox Capture

Windows-brugere kan lukke og genstarte Capture for at opdatere eller klikke her for at geninstallere appen.

Mac-brugere kan klikke på “⁝” (lodrette prikker) øverst til højre i appen og vælge Søg efter opdateringer.

Sådan tilpasser du tastaturgenvejene i Dropbox Capture

Sådan får du adgang til og redigerer tastaturgenveje:

1. Åbn Dropbox Capture-computerappen.
  2. Klik på “⁝” (lodrette prikker) øverst til højre på skærmen.
  3. Vælg Præferencer.
  4. Klik på Genveje øverst i menuen.

Sådan ændrer du temaet i Dropbox Capture

Som standard vil teamet i Dropbox Capture automatisk matche din computer. Sådan ændrer du temaet til Lys eller Mørk:

1. Åbn Dropbox Capture-computerappen.
  2. Klik på “⁝” (lodrette prikker) øverst til højre på skærmen.
  3. Vælg Præferencer.
  4. Klik på rullelisten Tema for at vælge en indstilling.

Sådan tilføjer du Dropbox Capture på Windows-proceslinjen

Sådan tilføjer du Capture på Windows-proceslinjen for at få hurtig adgang:

1. Åbn Dropbox Capture.
  2. Klik på “⁝” (lodrette prikker) øverst til højre på skærmen.
  3. Vælg Præferencer.
  4. Slå Vis på proceslinjen til.

Sådan tilføjer du Dropbox Capture i macOS Dock

Sådan tilføjer du Capture i macOS Dock for at få hurtig adgang:

1. Åbn Dropbox Capture.
  2. Klik på “⁝” (lodrette prikker) øverst til højre på skærmen.
  3. Vælg Præferencer.
  4. Slå Vis i docken til.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du undertekster til de videoer, du opretter

Du kan tilføje automatisk genererede undertekster i de videoer, du opretter ved hjælp af Dropbox Capture. Med undertekster bliver dit indhold mere tilgængeligt, f.eks. for hørehæmmede, der ikke kan høre videoens lyd.

Når du aktiverer eller deaktiverer undertekster, aktiverer/deaktiverer du undertekster for alle dine Dropbox Capture-videoer. Sådan aktiverer/deaktiverer du undertekster for dine videoer:

1. Åbn Dropbox Capture-computerappen.
  2. Klik på “⁝” (lodrette prikker) øverst til højre.
  3. Klik på Præferencer
  4. Slå Generér undertekster til/fra.
highlight icon

Bemærk! Hvis du er på en Dropbox-teamkonto og ikke kan se indstillingen Generér undertekster, har din administrator slået undertekster fra.

Sådan slår du undertekster til eller fra for de videoer, du ser

Når du ser en video, kan du klikke på CC i nederste højre hjørne i videoafspilleren for at slå undertekster til eller fra.

highlight icon

Bemærk! Visning af undertekster kræver, at den, der oprettede videoen, slog Generér undertekster til på optagelsestidspunktet.