Kan ikke åbne en webbaseret fil

Opdateret Sep 27, 2023

Hvis du ikke kan åbne en webbaseret fil, kan det skyldes flere ting:

• Den fil, der ikke kan åbnes, er en kopi af en anden fil, som blev oprettet, da den person, som kopierede filen, var offline eller ikke synkroniserede med Dropbox. Selvom kopien blev oprettet, blev originalen enten slettet, eller den person, der kopierede filen, fik fjernet adgangen til filen.
  • Filtypenavnet blev ændret (f.eks. fra “.paper” til “.doc”).

Opret kopien igen fra den originale fil

Hvis den originale fil blev slettet, kan du gendanne den. Opret derefter en kopi igen.

Hvis adgangen til den originale fil blev fjernet, skal du sørge for, at den person, som vil kopiere filen, har adgang til den. Det gør du ved at få en person, der har adgang til filen, til at dele filen med den anden person. Opret derefter en kopi igen.

Fortryd ændring af filtypenavnet

Fortryd ændringen af et filtypenavn.

Hvis det ikke løser problemet, kan du prøve at genskabe en tidligere version af filen.