Ofte stillede spørgsmål om Dropbox Family-planen

Opdateret Jan 30, 2024
Dropbox Family-planen har 2 TB lagerplads, der kan deles af op til 6 medlemmer. I denne artikel finder du svar på ofte stillede spørgsmål om Dropbox Family.

Hvordan får jeg Dropbox Family?

Hvis du allerede har en privat Dropbox-konto, kan du skifte til Dropbox Family via kontoindstillingerne.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Klik på Opgrader, eller Skift plan. Hvis Dropbox Family vises som en mulighed, kan du opgradere herfra.
Hvis du ikke har en Dropbox-konto, kan du købe Family-planen direkte.

Hvem kan jeg invitere til min Dropbox Family-plan?

Du kan invitere op til 6 medlemmer til din Dropbox Family-plan. Alle medlemmer af Family-planen skal være 13 år eller ældre i USA og 16 år eller ældre i alle andre lande. Hvis de inviterede medlemmer ikke allerede har en Dropbox-konto, kan de oprette en, når de tilmelder sig en Family-plan.

Kan jeg blive medlem af en Dropbox Family-plan, hvis jeg allerede har en Plus- eller Professionel-konto?

Ja. Hvis du har en Dropbox Plus- eller Professional-konto og bliver inviteret til at tilmelde dig Dropbox Family, behøver du ikke skifte plan. Restbeløbet for din oprindelige plan tilbagebetales til din konto, og din plan skifter til Dropbox Family. Hvis du hellere vil beholde din oprindelige plan, skal du bede den person, der har inviteret dig, om at sende en ny invitation til en anden e-mailadresse. Du kan derefter oprette en ny konto, der bliver knyttet til en Family-plan.

Er der nogen begrænsninger for, hvem der kan deltage i en Family-plan?

Ja. Du kan ikke blive medlem af en Family-plan, hvis du har købt udvidet versionshistorik. Du kan heller ikke tilmelde dig en Family-plan med en e-mail, der er knyttet til en Dropbox-teamkonto, eller hvis du befinder dig i et begrænset land eller område.

Hvordan fletter jeg min eksisterende Dropbox-konto med en Family-plan?

Det er ikke nødvendigt at foretage ændringer på din konto eller overføre filer eller mapper, når du køber eller tilmelder dig en Dropbox Family-plan. Din plan skifter til Dropbox Family, men der sker ingen ændring af din kontoprofil eller dine indstillinger og filer. Det er dog kun Family-administratoren, der kan se eller ændre faktureringsoplysninger for planen, så hvis du tidligere havde Dropbox Plus eller Professional, har du muligvis ikke længere adgang til faktureringsoplysninger.

Kan de andre medlemmer af min Family-plan se de filer, jeg gemmer i Dropbox?

Alle medlemmer af din Dropbox Family-plan har sin egen private konto. Andre kan kun se eller redigere de filer, du vælger at dele med dem.

highlight icon

Bemærk! Hvis du opretter eller flytter filer eller mapper i en delt mappe eller i Familiemappen, deles de automatisk med alle, der har adgang til mappen.

Hvordan får jeg support fra Dropbox?

Medlemmer af Family-planen kan få hjælp fra Dropbox' hjælpecenterstartvejledninger og community og via e-mail. Family-administratorer kan også anmode om chatsupport.

Hvad sker der med mine filer, hvis jeg bruger fjernsletning?

Hvis du bruger fjernsletning til at fjerne filer fra en mistet eller stjålet enhed, fjernes indholdet af Dropbox-mappen på enheden. Dine filer slettes ikke fra din Dropbox-konto – de opbevares sikkert i skyen, så du kan synkronisere dem til en anden enhed, når du er klar.

Hvordan tæller filer og mapper, der er delt med andre medlemmer af Family-planen, med i min lagerplads?

Hver fil eller mappe på et Family-medlems konto tæller kun med én gang i den samlede lagerkvote. Hvis filer og mapper deles med andre medlemmer af den samme Family-plan tæller de ikke med i lagerkvoten igen. Hvis du deler med nogen uden for Family-planen, eller hvis nogen uden for planen deler med dig, tæller disse filer både med i din kontos kvote og den anden persons kvote. I dine kontoindstillinger kan du se, hvor meget af lagerkvoten, der er brugt.

magic wand icon

Tip! Maksimer lagerpladsen ved at dele med Family-medlemmer. Hvis medlemmer af planen har en kopi af samme fil på hver deres konto, tæller hver fil med i den brugte lagerplads, mens en delt fil kun tæller med én gang.

Kan jeg købe mere lagerplads?

Vi arbejder på en Family-plan med mere delt plads, men en opgradering er ikke tilgængelig endnu. De enkelte Family-medlemmer kan frigøre plads ved at slette ubrugte filer og mapper, eller de kan afmelde Dropbox Family og vælge en personlig plan, der opfylder deres behov.

Kan jeg optjene gratis lagerplads på Dropbox Family?

Ja. Du kan optjene gratis lagerplads på Dropbox Basic-, Plus-, Family- og Professional-konti, og pladsen bliver delt med de øvrige Family-medlemmer. Hvis du forlader en Family-plan, har du stadig din gratis plads på din personlige konto.

Kan jeg forlade en Family-plan?

Medlemmer af en Family-konto kan til enhver tid framelde sig en Family-plan. Hvis du forlader planen, nedgraderes din personlige konto til en gratis Basic-plan. Du beholder alle dine filer og mapper men mister adgangen til funktionerne og lagerpladsen i Dropbox Family.