Slik fjerner du en kobling til en fil eller mappe

Når du fjerner en kobling til en fil eller en mappe, blir koblingen deaktivert umiddelbart. Den som klikker på en deaktivert kobling, får en feilmelding. Hvis du vil dele en kobling til filen eller mappen igjen, er det bare å opprette en ny kobling når som helst.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox hjelper deg med å dele filer og mapper på en enkel måte.

På dropbox.com

På dropbox.com er det to måter å fjerne en kobling til en fil eller mappe på.

Fra Filer-siden:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Alle filer i venstre sidestolpe.
  3. Hold musepekeren over navnet på filen eller mappen og klikk på del-ikonet (person).
  4. Klikk på Innstillinger.
  5. Klikk på enten Kobling for redigering eller Kobling for visning, avhengig av hvilken kobling du vil fjerne.
  6. Klikk på Slett kobling.

Fra Deling-siden:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Delt i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på Koblinger-fanen.
  4. Klikk på «» (de tre prikkene) ved siden av filen eller mappen du vil fjerne koblingen til, og velg Slett kobling.

På datamaskinen

Slik fjerner du en kobling til en fil eller mappe på datamaskinen din:

1. Åpne Dropbox-mappen på datamaskinen
  2. Høyreklikk på filen eller mappen du vil fjerne koblingen til.
  3. Klikk på Del.
  4. Klikk på Koblingsinnstillinger.
  5. Klikk på Slett kobling.

På mobilen eller nettbrettet

Slik fjerner du en kobling til en fil eller mappe i Dropbox-mobilappen:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på «» (vertikale prikker) i Android eller «» (horisontale prikker) på iPhone/iPad ved siden av den filen eller mappen du vil fjerne koblingen til.
  3. Trykk på Del.
  4. Trykk på Filinnstillinger eller Mappeinnstillinger.
  5. Trykk på Styr tilgang under Koblingsinnstillinger.
  6. Trykk på Slett kobling.