Bilder på nettet: en oversikt

Bilder-funksjonen er kun tilgjengelig for brukere med Dropbox Basic-, Plus-, Family- og Professional-abonnementer.

Med denne funksjonen kan du se, åpne og organisere bilder og videoer du laster opp til Dropbox-kontoen din, på ett sentralt sted.

• For å åpne Bilder på Dropbox-nettstedet må du logge på dropbox.com og klikke på Bilder i venstre sidefelt.

Alle opplastede filer som er større enn 15 KB og har følgende filtyper, vises i Bilder:

• Bilder (.jpg, .jpeg, .png, .heic, .tif, .tiff)
  • Videoer (.3gp, .3gpp, .3gpp2, .asf, .avi, .dv, .flv, .m2t, .m4v, .mov, mkv, .mp4, .mpg, .mpeg, .mts, .oggtheora, .ogv, .rm, .ts, .vob, .wmv, .webm)

Du kan åpne, laste ned, flytte, kopiere, slette, stjernemerke, kommentere og se versjonshistorikken til bilder og videoer i Bilder, akkurat som for alle andre filer i Dropbox. For å gjøre det holder du musepekeren over bildene eller videoene og klikker i avmerkingsboksen. Handlingene du kan utføre, vises øverst på siden.

NB!: Enhver handling du utfører på et bilde eller en video i Bilder, vil også påvirke filen i Dropbox-kontoen din.

Slik filtrerer og sorterer du bilder og videoer

Du kan filtrere bildene og videoene dine etter filtype og om de er stjernemerket eller ikke. For å gjøre det klikker du på Alle elementer, Bilder, Videoer eller Stjernemerket over bildene.

Du kan sortere bildene og videoene dine etter år, måned eller dag. For å gjøre det klikker du på År, Måneder eller Dager over bildene. For raskt å se bilder sortert etter dato kan du klikke på tidslinjen til høyre på siden.

Slik endrer du størrelse på bilde- og videominiatyrbilder

Du kan endre størrelsen på miniatyrbildene til bilder og videoer for å endre hvordan de vises. For å gjøre det klikker du på "+" (plusstegnet) eller "-" (minustegnet) over bildene dine.