Filsynkronisering og opplastinger: Sett på pause og gjenoppta

Du kan når som helst stoppe eller starte synkroniseringen av Dropbox-filer (vi kaller dette Pause eller Fortsett ).

Sett synkronisering på pause

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Nederst i vinduet som vises, er det en hvit linje med teksten Oppdatert , Synkroniserer [filnavnet] eller Synkroniserer [x] filer . Hold musepekeren over teksten.
  3. Nå forandres teksten til Sett synkronisering på pause . Klikk på Sett synkronisering på pause.
  4. Klikk på tidsrommet du vil sette synkroniseringen på pause. Du ser meldingen Synkroniseringen er satt på pause og tidspunktet synkronisering vil gjenopptas.

Hvis Dropbox blir satt på pause, blir Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac) forandret.

Fortsett synkronisering

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Hold musepekeren over Synkroniseringen er satt på pause i den hvite linjen nederst i vinduet som vises.
  3. Klikk på Fortsett synkronisering.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å synkronisere filer.

Hva skjer når jeg setter Dropbox-skrivebordsappen på pause?

Når synkronisering er satt på pause, blir endringer du gjør i filene på datamaskinen ikke synkronisert til dropbox.com, Dropbox-mobilappen eller andre enheter. På samme måte blir endringer du gjør i filer i dropbox.com, Dropbox-mobilappen eller andre enheter, ikke synkronisert med datamaskinen.

Obs! Du kan fremdeles få varsler om oppdateringer av filene dine fra andre enheter mens synkronisering er satt på pause.