Slik pauser og gjenopptar du filsynkronisering

Hvis du gjør endringer i Dropbox-filene dine, synkroniserer Dropbox disse endringene mellom datamaskinen og de andre enhetene du bruker Dropbox på. Hvis du vil stanse synkroniseringen av Dropbox-filer til datamaskinen midlertidig, kan du sette synkronisering på pause og gjenoppta den igjen når du er klar.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å synkronisere filer.

Sett synkronisering på pause

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Nederst i vinduet som vises, er det en linje med teksten Alle filene dine er oppdatert, Synkroniserer [filnavn] eller Synkroniserer [x] filer. Hold musepekeren over teksten.
  3. Når du holder musepekeren over, endres teksten til Pause filsynkronisering. Klikk på den teksten.
  4. Klikk for å velge hvor lenge pausen skal vare. Du ser meldingen Synkronisering stanset til og tidspunktet synkroniseringen vil gjenopptas.

Merk: Når synkroniseringen er satt på pause, kan du fremdeles få varsler om endringer som er gjort i Dropbox-filene dine, men endringene synkroniseres ikke.

Fortsett synkronisering

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Hold musepekeren over Synkronisering stanset til [x] nederst i vinduet som vises.
  3. Klikk på Fortsett synkronisering.