Hvordan vil PSD2 påvirke Dropbox-kontoen min?

Oppdatert Aug 10, 2023

PSD2 (Payment Services Directive 2) er et EUs myndighetsdirektiv som trer i kraft 14. september 2019. Direktivet tar sikte på å gjøre betalinger på nett sikrere ved å kreve at forhandlere som Dropbox støtter Strong Customer Authentication (SCA). SCA krever bruk av to-trinns verifisering for transaksjoner på nett.

Finn ut mer om hvordan du sørger for at Dropbox-kontoen din er trygg.

Hvordan Dropbox overholder PSD2

Fra og med 14. september 2019, vil Dropbox være pålagt å samle inn ytterligere faktureringsinformasjon fra kunder i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) for å tilfredsstille SCA-kravet.

Hvilke endringer vil jeg se som et resultat av PSD2?

Hvis du bor på et av de 31 berørte stedene og har et eksisterende løpende abonnement, vil du ikke oppleve avbrudd i kontoen din. Du kan imidlertid se ekstra godkjenningstrinn fra banken din under betalingsprosessen hvis du gjør en av følgende handlinger:

• Kjøp et Dropbox-abonnement etter 14. september 2019
  • Endre faktureringsperioden
  • Legg til nye lisenser for et team
  • Oppgrader kontoen din
  • Oppdater det registrerte kortet
  • Kjøp et tilleggsprogram
  • Abonner på en prøveperiode
highlight icon

Merk: Abonnenter i appen og PayPal-brukere vil se to-trinns verifisering gjennom betalingsleverandørene de bruker.

Hva som må gjøres hvis det oppstår en feil under godkjenning av en betaling

Hvis du ser en feilmelding etter at du har lagt til informasjon i SCA-sperredialogen, eller hvis du ikke er i stand til å svare på sikkerhetsspørsmålene, kontakter du banken din med spørsmål angående godkjenning.

Hvis du har problemer med andre deler av betalingsprosessen, kontakter du kundestøtten hos Dropbox for å få hjelp.