Waarom wordt mijn Dropbox-abonnement niet weergegeven in de mobiele iOS‑app?

Bijgewerkt Nov 22, 2023

Als je een Apple-apparaat hebt gebruikt om een Dropbox-abonnement aan te schaffen of een gratis proefperiode te starten en je ziet nog steeds Dropbox Basic in het tabblad Account, is je abonnement niet geactiveerd. Volg de onderstaande instructies om je Dropbox-abonnement of gratis proefperiode te activeren.

1. Open de mobiele Dropbox-app.
  2. Tik op Account.
    • Als je een gebruiker van een Dropbox-team bent en zowel een werkaccount als een persoonlijk account hebt, zie je Persoonlijk of de naam van je team in plaats van Account.
  3. Tik op het accountpictogram (persoon) rechtsonder en vervolgens op het tandwielpictogram linksboven.
  4. Tik op Aankopen terugzetten.
highlight icon

Opmerking: Als je Aankopen terugzetten niet ziet, werk je je Dropbox-app bij via de App Store en voer je de stappen opnieuw uit.