Uppdateringar av Dropbox användningsvillkor, sekretesspolicy och företagsavtal

Vi arbetar hela tiden med att förbättra Dropbox-upplevelsen. Som stöd för dessa förbättringar har vi uppdaterat våra användningsvillkor, sekretesspolicy och Dropbox Business-avtal, med fokus på följande:

• Nya funktioner som utnyttjar tekniker som maskininlärning för att hjälpa dig att organisera och prioritera ditt arbete, som t.ex. bildsökning och innehållsförslag.
  • Hur Dropbox delar data med företag som köps upp (som HelloSign) och andra partner i ekosystemet som erbjuder integrationer för Dropbox-användare.
  • Uppdatering av våra betavillkor
  • Säkerställa att dataöverföringar från Storbritannien till USA fortfarande omfattas av vår Privacy Shield-certifiering om Storbritannien lämnar EU.

Ta reda på mer genom att läsa våra uppdaterade användningsvillkor, sekretesspolicy och företagsavtal, vår blogg, samt Vanliga frågor om sekretesspolicyn.

När börjar dessa uppdateringar att gälla?

De uppdaterade användningsvillkoren, sekretesspolicyn och Dropbox företagsavtal träder i kraft 24 september, 2019.

Påverkar dessa uppdateringar sättet på vilket jag använder Dropbox?

Du kan fortsätta att använda Dropbox på samma sätt som du alltid har gjort för att lagra eller dela dina saker. Men den nya Dropbox erbjuder också ett robust samarbetsutrymme som hjälper användare att hitta, hämta och organisera sina saker, samarbeta med andra och behålla fokus på det viktigaste arbetet. Dessa revisioner avspeglar våra villkor och sekretesspolicy för den nya Dropbox – till exempel, våra reviderade villkor anger att våra tjänster ger ”funktioner som kommentarer, delning, sökning, ögonblicksbilder, förhandsvisning av dokument, optisk teckenigenkänning (OCR), enkel sortering och organisering, samt anpassning för att minska på onödigt arbete.”

Hur påverkar dessa uppdateringar hur mina personuppgifter används eller delas?

Dropbox har utvecklat ett omfattande ekosystem för att lägga allt ditt material på en enda plattform som är lätt att nå. För att kunna göra detta har vi skapat integrationer med ekosystempartner samt köpt upp HelloSign för att bygga ut våra funktioner med elektroniska underskrifter. Vi har reviderat vår sekretesspolicy så den speglar utvecklingen av vårt ekosystem och vi förklarar hur vi delar data med våra ekosystempartner när du ansluter ditt Dropbox-konto till deras tjänster samt hur vi delar data med andra Dropbox-företag för att hjälpa dig att samarbeta med andra och fokusera på det viktigaste. Mer information om vilka Dropbox-företagen är och hur Dropbox delar dina uppgifter med dem finns i Vanliga frågor om sekretesspolicyn

Hur använder Dropbox min information för maskininlärningsändamål?

Vi har skapat vissa funktioner som utnyttjar maskininlärningsteknik för att hjälpa användare att prioritera, organisera och situationsanpassa arbetet och vi har reviderat våra användningsvillkor och sekretesspolicy för att återspegla detta. Vi har till exempel skapat mer robusta sökfunktioner som auto-OCR och bildsökning för att hjälpa dig att hitta det du söker. Mer information om hur vi använder maskininlärningsteknik finns i Vanliga frågor om sekretesspolicyn.

Vilka ändringar gör ni i betavillkoren?

Våra uppdaterade betavillkor påverkar inte dina möjligheter att nå betaversioner eller funktioner för tidig åtkomst, men de påverkar dina möjligheter att prata om dem. Nu, om du registrerar dig för att testa en beta eller tidig åtkomst-funktion går du med på att (1) behandla funktionen konfidentiellt och (2) tillåta att Dropbox kontaktar dig för att få feedback om upplevelsen. Detta gör att vi kan fortsätta att finjustera funktionen för att se till att allt blir rätt och hjälper våra användare att få ut maximalt av Dropbox.

Jag oroar mig för Brexit. Kommer jag att kunna fortsätta använda Dropbox om Storbritannien lämnar Europeiska Unionen?

Ja, Dropbox har vidtagit åtgärder för att se till att dataöverföringar från Storbritannien till USA fortsätter att omfattas av vår Privacy Shield-certifiering om Storbritannien lämnar den Europeiska Unionen.

Vad händer om jag inte vill godkänna villkoren?

Genom att fortsätta använda Dropbox-tjänsterna godkänner du våra uppdaterade villkor och sekretesspolicy. Om du efter att ha granskat uppdateringarna inte längre vill godkänna villkoren kan du annullera ditt konto.