Logga in på eller ut från kontot

Du måste vara inloggad för att kunna använda Dropbox på dropbox.com, Dropbox-klienten eller Dropbox för mobila enheter. Om du inte har något Dropbox-konto kan du skapa ett

När du loggar in på klienten eller mobilappen på en enhet läggs den enheten till i enhetslistan på säkerhetssidan i dina kontoinställningar

Läs mer om enhetslistan och hur man loggar ut från en enhet på distans.

Logga in på dropbox.com

Gå till dropbox.com i en webbläsare. Du ser alternativen att logga in med mejladress och lösenord, Google eller Apple. Klicka på Registrera dig istället om du inte har något konto än.

Logga in på klienten

När du har installerat Dropbox-klienten och inte är inloggad blir du ombedd att logga in så fort du öppnar den. Du ser alternativen att logga in med mejladress och lösenord, Google eller Apple. Klicka på Registrera dig istället om du inte har något konto än.

Är du inloggad på ett konto och har ett kopplat konto loggar du in på:

1. Öppna dina inställningar för Dropbox-klienten.
  2. Klicka på fliken Konto. Det kopplade kontots mejladress visas.
  3. Klicka på Logga in intill det kopplade kontot.

Logga in på mobilappen

När du har installerat Dropbox för mobila enheter och inte är inloggad blir du ombedd att logga in så fort du öppnar programmet. Du ser alternativen att logga in med mejladress och lösenord, Google eller Apple. Klicka på Registrera dig istället om du inte har något konto än.

Är du inloggad på ett konto och har ett kopplat konto loggar du in på:

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Öppna appens inställningar.
  • Tryck på menyikonen (horisontella linjer) uppe till vänster och sedan Inställningar på Android.
  • Tryck på kontoikonen (person) längst ner till höger och sedan kugghjulsikonen högst upp till vänster på iPhone eller iPad.

3. Tryck på Logga in under det kopplade kontot.

Logga ut från dropbox.com

På dropbox.com: Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) och sedan på Logga ut.

Logga ut från klienten

1. Öppna dina inställningar för Dropbox-klienten.
  2. Klicka på fliken Konto
  3. Klicka på Logga ut
    • Har du kopplade konton klickar du på Logga ut intill kontot du vill logga ut från. Kontona förblir kopplade och det andra kontot är fortfarande inloggat.
  4. Bekräfta genom att klicka på Logga ut igen.

Logga ut från mobilappen

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Öppna appens inställningar.
  • Tryck på menyikonen (horisontella linjer) uppe till vänster och sedan Inställningar på Android.
  • Tryck på kontoikonen (person) längst ner till höger och sedan kugghjulsikonen högst upp till vänster på iPhone eller iPad.
    • Har du kopplade konton måste du gå till mobilinställningarna för det konto du vill logga ut från. Växla konto om du är inne på fel konto.

3. Tryck på Logga ut från denna Dropbox.