Gör så här för att kommentera vid en specifik tidpunkt i en video- eller ljudfil

Funktionen finns bara tillgänglig för filer i Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- eller Education-konton.

Det går att skriva en kommentar vid en viss tidpunkt i en video- eller ljudfil på dropbox.com. Gör så här:

1. Från dropbox.com klickar du på video- eller ljudfilen du vill kommentera.
  2. Gå till den tidpunkt i video- eller ljudfilen där du vill skriva en kommentar.
  3. Skriv kommentaren i textrutan.
  4. Klicka på Publicera. Kommentarerna visas i tidsordning (de specifika tidpunkter kommentarerna gäller).

I alla video- och ljudfilstyper som kan förhandsvisas i Dropbox går det att skriva kommentarer vid specifika tidpunkter.

Är du ny på Dropbox? Se hur du enkelt kan lägga till anteckningar till material du samarbetar om.

Vem får kommentera vid en specifik tidpunkt i video- och ljudfiler?

Tillhör filen någon med ett Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- eller Education-konto kan andra personer med de kontotyperna skriva kommentarer vid specifika tidpunkter.

Tillhör filen någon med ett Dropbox Basic-, Plus- eller Business Standard-konto går det bara att skriva kommentarer vid :00 och tiden gråmarkeras.