Hvorfor vises mit Dropbox-abonnement ikke i iOS-mobilappen?

Hvis du brugte din Apple-enhed til at købe et Dropbox-abonnement eller starte en gratis prøveversion, og der stadig står Dropbox Basic under kontofanen, er dit abonnement ikke startet. Du kan gennemtvinge aktiveringen af dit Dropbox-abonnement eller din gratis prøveversion ved at følge instruktionerne herunder.

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på Konto.
    • Hvis du bruger Dropbox Business, og du både har en arbejdskonto og en privat konto, vises enten Personlig eller navnet på dit team i stedet for Konto
  3. Tryk på tandhjulsikonet øverst til venstre på skærmen.
  4. Tryk på Gendan køb.

Bemærk! Hvis Gendan køb ikke vises, skal du opdatere din Dropbox-app fra App Store og følge trinnene igen.