Hvordan afbryder jeg deling af en fil eller mappe med et medlem?

Hvis du har delt en fil med nogen, kan du når som helst afbryde delingen af den. Du skal vide, hvordan du delte filen:

Bemærk! Hvis det medlem, du vil fjerne, allerede har downloadet filen eller gemte den i sin Dropbox-konto, har medlemmet stadig sin kopi af filen, selvom du afbryder delingen af den eller sletter et delt link.

Se, hvordan du finder ud af, hvilken metode du brugte til at dele en fil

Sådan sletter du et link til en fil eller mappe

Du kan fjerne et medlem, der har fået adgang til en fil eller mappe via et delt link, ved at slette linket. Hvis du sletter et link og klikker på knappen Del ud for en fil, vises alle tidligere medlemmer stadig på listen, men linket er deaktiveret og fungerer ikke længere for nogen.

Sådan sletter du et delt link:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Klik på Deling, og klik derefter på Links øverst på siden.
  4. Find navnet på den fil eller mappe, du vil afbryde delingen af.
  5. Klik på “” (de tre prikker).
  6. Klik på Slet link.

Bemærk! Et delt link kan kun slettes af den person, der oprettede det.

Sådan fjerner du et medlem fra en fil eller mappe

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer.
  3. Naviger til den fil eller mappe, du er interesseret i, og peg på den med markøren.
  4. Klik på Del.
  5. Klik ud for navnet på den person, du vil fjerne fra filen, i rullemenuen.
  6. Klik på Fjern.

Bemærkninger om fjernelse af personer fra en fil eller en mappe

• Når du fjerner et medlem fra en fil, kan vedkommende ikke længere få adgang til din version af filen på dropbox.com eller via sin invitation.
  • Hvis muligheden Fjern er nedtonet, får medlemmet sandsynligvis adgang til filen eller mappen via et link – ikke som et tilføjet medlem. I så fald skal du slette det delte link for at fjerne adgangen. (Du ved, at det er tilfældet, hvis du ser beskeden Personer, der kiggede med via et link, kan ikke fjernes fra filer).
  • Hvis du har inviteret folk til en mappe, kan du også afbryde delingen af mappen.