Se dine præferencer i Dropbox-computerappen

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan se dine præferencer i Dropbox-computerappen på din Windows-, Mac- eller Linux-computer. Se, hvordan du i stedet ændrer dine præferencer i Dropbox-computerappen.

Åbn dine præferencer i computerappen på en Windows-computer

1. Kontrollér, at Dropbox-computerappen kører. Hvis den ikke gør, skal du klikke på menuen Start og klikke på Dropbox på listen over programmer.
  2. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen. Det er rækken med ikoner øverst eller nederst på skærmen. Hvis du ikke kan se rækken med ikoner, skal du klikke på pilen for at se, om den er i overløbsområdet.
  1. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Præferencer.

Hvis du i stedet vil åbne dine præferencer fra Dropbox-computerappen, skal du klikke på de tre vandrette streger øverst til venstre, pege på Fil og klikke på Præferencer.

Åbn præferencerne i computerappen på en Mac-computer

1. Kontrollér, at Dropbox-computerappen kører. Hvis den ikke gør, skal du dobbeltklikke på listen over programmer i Finder eller bruge en af disse andre muligheder for at åbne appen.
  2. Klik på Dropbox-ikonet på menulinjen. Det er rækken af ikoner øverst på skærmen.
  1. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Præferencer.

Hvis du i stedet vil åbne dine præferencer fra Dropbox-computerappen, har du tre muligheder:

• Åbn computerappen, og klik på Dropbox på menulinjen øverst til venstre på skærmen. Klik derefter på Præferencer.
  • I computerappen skal du klikke på din avatar (profilbillede eller initialer) nederst til venstre og derefter klikke på Præferencer.

Åbn dine præferencer i computerappen på Linux

Placeringen af dine præferencer i Dropbox-computerappen på en Linux-computer afhænger af din installation. Men generelt finder du dine præferencer på denne måde:

1. Kontrollér, at Dropbox-computerappen kører.
  2. Klik på det lille Dropbox-ikon, der som regel vises på en linje øverst eller nederst på skærmen.
  3. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  4. Klik på Præferencer.