Billeder på internettet: en oversigt

Funktionen Billeder er kun tilgængelig for brugere på Dropbox Basic-, Plus-, Family- og Professional-planer.

Med Billeder kan du se, få adgang til og organisere alle de billeder og videoer, du uploader til din Dropbox-konto, på ét sted.

• Hvis du vil åbne Billeder på Dropbox-websitet, skal du logge på dropbox.com og klikke på Billeder i venstre sidepanel.

I Billeder kan du se alle uploadede filer på mere end 15 KB og med følgende filtypenavne:

• Billeder (.jpg, .jpeg, .png .heic, .tif, .tiff)
  • Video (.3gp, .3gpp, .3gpp2, .asf, .avi, .dv, .flv, .m2t, .m4v, .mov mkv, .mp4, .mpg, .mpeg, .mts, .oggtheora, .ogv, .rm, .ts, .vob, .wmv, .webm)

For alle billeder og videoer i Billeder kan du åbne, downloade, flytte, kopiere, slette, stjernemarkere, skrive kommentarer til og få vist versionshistorikken – præcis som med alle andre filer i Dropbox. Det gør du ved at pege på billeder eller videoer og klikke på afkrydsningsfeltet. De handlinger, du kan udføre, vises øverst på siden.

Bemærk! De handlinger, du udfører på et billede eller en video i Billeder, udføres også på den tilsvarende fil på din Dropbox-konto.

Sådan filtrerer og sorterer du dine billeder og videoer

Du kan filtre dine billeder og videoer efter filtype og efter, om de er markeret med stjerne. Det gør du ved at klikke på Alle elementer, Billeder, Videoer eller Markeret med stjerne over dine billeder.

Du kan sortere billeder og videoer efter årstal, måned eller dag. Det gør du ved at klikke på År, Måneder eller Dage over dine billeder. Hvis du vil have vist billeder efter dato, kan du klikke på tidslinjen til højre på siden.

Sådan tilpasser du størrelsen på miniaturebillederne af billeder og videoer

Du kan tilpasse størrelsen på miniaturebillederne af dine billeder og videoer ved at ændre, hvordan de vises. Det gør du ved at klikke på “+” (plus) eller “-” (minus) over billederne.