Sådan bruger du Dropbox Replay med WeVideo

Opdateret Dec 13, 2023

Du kan bruge integrationen mellem Dropbox Replay og WeVideo til at dele, administrere og give feedback til videoprojekter.

Sådan eksporterer du WeVideo-projekter til Dropbox Replay

Sådan eksporterer du din fil eller dit projekt til Dropbox Replay:

1. Åbn dit projekt i WeVideo.
  2. Klik på Finish øverst til højre i editoren.
  3. Klik på miniaturen af den fil eller det projekt, du vil eksportere.
highlight icon

Bemærk! Du kan når som helst ændre miniaturen for din eksport – også efter at have eksporteret. Vælg Change thumbnail på siden til deling, eller træk i skyderen for at vælge en ny miniature.

1. Klik i feltet øverst for at skrive en titel.
  2. Under Export skal du vælge VideoAudio only eller GIF.
highlight icon

Bemærk! .gif-filer uploades til Dropbox Replay som statiske billeder.

1. Under Resolution skal du vælge en opløsning til eksporten.
  2. Under Destinations skal du klikke på ikonet for Dropbox Replay (en sort og blå pil, der peger mod venstre) og logge på.
highlight icon

Bemærk! Du kan også logge på Replay på forhånd ved at gå til sektionen Connected apps på siden Account settings i WeVideo.

1. Slå Mark export for public til for at dele din fil eller dit projekt. Hvis du lader indstillingen være slået fra, vil din eksport ikke blive delt.
  2. Klik på Eksportér.
highlight icon

Bemærk!

• Videoer må ikke være på mere end 2 timer.
  • Filer eksporteres til .mp4, .mp3 eller .gif-format. Du kan selv vælge det ønskede format.

Sådan modtager du feedback med Dropbox Replay

Du kan få feedback til WeVideo-projekter ved at skrive kommentarer til projektfilen i Dropbox Replay. De kommentarer, du tilføjer i Replay, afspejles på tidslinjen i WeVideo. Få mere at vide om, hvordan du tilføjer kommentarer i Dropbox Replay.

Hvis du har spørgsmål til brugen af WeVideo, kan du se WeVideos supportcenter.