Hvad er personsider?

Denne funktion er kun tilgængelig for Dropbox Business-brugere.
Personsider viser filer, mapper, møder og opdateringer, som du og den person, for hvilken du ser personsiden, deler i Dropbox på computeren. Du kan også bruge Slack, e-mails eller oprette et Zoom-møde til at kontakte teammedlemmet direkte fra vedkommendes personside.

Du kan se personsider for hvert medlem af dit team. De viser følgende oplysninger:

• Kontaktoplysningerne og kalenderen for den person, hvis side du får vist
  • Delt indhold, herunder indhold de har delt med dig og samarbejdet med dig om inden for de seneste 90 dage
  • Seneste aktiviteter med delt indhold og deres aktivitetshøjdepunkter, herunder tidspunktet for seneste deling eller redigering af en fil
  • Kommende delte Zoom- møder, du skal holde med vedkommende

Hvordan får jeg vist en personside?

Sådan får du vist en andens personside:

1. Åbn Dropbox-appen på computeren.
  2. Klik på personens navn under Personer i kolonnen i venstre side.

Kan jeg søge efter en bestemt persons side?

Ja. Hvis du ikke kan se navnet på den person, du leder efter, kan du søge efter vedkommendes personside. Sådan gør du:

1. Åbn Dropbox-appen på computeren.
  2. Klik på Tilføj en person under Personer på sidepanelet i venstre side.
  3. Begynd at skrive personens navn, og klik på personens profil i den viste menu.
  4. Klik på navnet for at se vedkommendes personside.

Kan jeg se en andens personside på dropbox.com?

Nej. Personsider kan i øjeblikket kun ses i Dropbox-appen på computeren.

Hvordan bestemmer Dropbox, hvem der skal vises under Personer?

De foreslåede personer bestemmes af, hvilke andre Dropbox-brugere du oftest og for nylig har delt indhold med eller samarbejdet med, selv hvis de ikke bruger Dropbox Business. De foreslåede personer vises med en gnist ud for deres navn. Du kan fastgøre op til 20 personer til dit sidepanel ved at klikke på ikonet "Fastgør til sidepanel" (det ligner en knappenål) på personsiden. Du kan også tilføje personsider til afsnittet Personer ved at klikke på + Tilføj nogen. De tilføjede personer får ikke besked, når du tilføjer dem eller ser deres side.

Kan jeg skjule eller afvise de personer, der vises på min liste under Personer?

Ja. Sådan skjuler eller afviser du personer, der vises på listen Personer:

1. Åbn Dropbox-appen på computeren.
  2. Højreklik på en persons navn under Personer på sidepanelet i venstre side.
  3. Klik på Fjern fra sidepanel eller Afvis forslag.

Hvordan forbinder jeg min e-mailadresse, kalender og Slack med min personside?

Hvis du allerede har forbundet en af disse konti, vises den automatisk på din personside.

Sådan ser du, hvilke konti der er forbundet, eller hvordan du opretter forbindelse til en ny app:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Hvis du vil oprette forbindelse til en ny konto, skal du klikke på Opret forbindelse til Google, Opret forbindelse til Outlook eller Opret forbindelse til Slack og følge vejledningerne.

Bemærk! Dropbox viser kun kalenderoplysninger ifølge indstillingerne i din kalender. Hvis du vil sikre, at kalenderoplysningerne vises på din foretrukne måde, kan du gennemse delings- og sikkerhedsindstillingerne i dine Google- eller Outlook-kalenderapps.