Sådan redigerer du video i Dropbox

Opdateret Dec 01, 2023
Du kan afkorte, beskære, vende og rotere de videoer, du gemmer på din Dropbox-konto, og du kan gemme nye versioner, du vil dele.
highlight icon

Bemærk!

• Din video skal være mindre end 512 MB.
  • Din video skal være kortere end 5 minutter.
  • Din video skal være længere end 1 sekund.
  • Videoens opløsning skal være lavere end 4K.
  • Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig til MOV, MP4, M4V, MPG, MKV, MJPEG og AV1.

Sådan redigerer du video

highlight icon

Bemærk! Du kan kun redigere video på dropbox.com.

Sådan redigerer du video i Dropbox:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Klik på videoens navn for at se en forhåndsvisning. Få mere at vide om, hvordan du ser en forhåndsvisning af filer.
  4. Klik på Rediger øverst i forhåndsvisningen, eller brug redigeringsfunktionerne i værktøjslinjen.
  5. Foretag de ønskede ændringer:
    • Roter: Klik på rotationsikonet (kvadrat med en pil) øverst i afspilleren for at rotere venstre eller højre om.
    • Vend: Klik på ikonet for at vende lodret (kvadrat opdelt med en vandret linje) øverst i afspilleren for at vende videoen lodret. Klik på ikonet for at vende vandret (kvadrat opdelt med en lodret linje) øverst i afspilleren for at vende videoen vandret.
    •  Beskær: Klik og træk i rammen om din video.
    • Afkort: Klik på og træk i starten eller slutningen af klippet på linjen nederst i afspilleren.
    •  Klik på Transskription for at generere en transskription til videoer med tale.
    • Klik på Dropbox AI for hurtigt at opsummere indhold og få svar om dine filer. Få mere at vide om, hvordan du bruger Dropbox AI under forhåndsvisning af en fil
  6. Klik på  Gem, når du er færdig.
    • Hvis du vil gemme en ny kopi og bevare den oprindelige version, skal du klikke på Gem en kopi. Derefter kan du føje et navn til kopien, vælge den mappe, du vil gemme den i, og klikke på Gem kopi for at bekræfte.
    • Klik på Erstat original, hvis du vil overskrive den oprindelige version. Klik på Erstat original for at bekræfte.