Sådan afspiller du video- og lydfiler i Dropbox

Opdateret Oct 10, 2023
Du kan uploade og dele lyd- og videofiler på Dropbox på samme måde som andre typer filer. Se, hvordan du tilføjer filer og mapper på din Dropbox-konto.
highlight icon

Bemærk! Denne artikel handler om video og lyd, du har uploadet til din Dropbox-konto, men ikke om video eller lyd, du har optaget med Dropbox Capture. Få mere at vide om Dropbox Capture.

Sådan afspiller du video- og lydfiler

Sådan afspiller du en video- eller lydfil, som du har gemt på din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
    • Du kan også klikke på > (højre pil) ud for Mapper i venstre sidepanel for at finde filen.

3. Klik på navnet på en lyd- eller videofil for at se en forhåndsvisning. Få mere at vide om, hvordan du ser en forhåndsvisning af filer.
    • Hvis du får forhåndsvist en lyd- eller videofil på et bestemt sprog, skal du klikke på tandhjulsikonet nederst til højre på siden med forhåndsvisningen. Klik derefter på Lydspor, og vælg det ønskede sprog. Denne indstilling er kun tilgængelig for filer med flere lydspor.

4. Klik på forhåndsvisningen for at afspille den.

Du kan udføre følgende handlinger, mens du forhåndsviser din video:

• Klik på afspilningsknappen (trekanten, der peger mod højre) for at afspille den.
  • Ret afspilningshastigheden ved at klikke på 1x i nederste venstre hjørne og vælge en afspilningshastighed.
  • Spring 10 sekunder frem eller tilbage ved at klikke på ikonerne for spoling (tallet 10 med en pil til højre eller venstre) til højre og venstre for knappen Afspil.
  • Klik på højttalerikonet for at justere lydstyrken.
  • Klik på undertekstikonet (rektangel med to c'er) for at slå undertekster til og fra i din fil.
  • Se videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet for fuld skærm (rektangel med to pile) nederst til højre.
  1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på navnet på en lyd- eller videofil for at se en forhåndsvisning. Få mere at vide om, hvordan du ser en forhåndsvisning af filer.
  3. Tryk på forhåndsvisningen for at afspille filen.

Hvis du ser en video på iOS, kan du også:

• Du kan spole frem og tilbage ved at trække med din finger på tidslinjen.
  • Spring 15 sekunder frem eller tilbage ved at trykke på ikonerne for spoling (tallet 15 med en pil til højre eller venstre) til højre og venstre for knappen Afspil.
  • Ret afspilningshastigheden ved at trykke på 1x i nederste venstre hjørne og vælge en afspilningshastighed.
  • Sæt videoen til gentagelse ved at trykke på ikonet for gentagelse (to pile i en cirkel) nederst til højre.
  • Se videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet for fuld skærm (rektangel med to pile) øverst til højre.
  • Minimer videoen, mens du bruger andre apps, ved at trykke på billede i billede-ikonet (to rektangler) øverst til højre.
  • Stream din video via AirPlay ved at trykke på ikonet for streaming (rektangel med en pil op) øverst til højre.
highlight icon

Bemærk! Din iOS-enhed skal være på samme netværk som den enhed, du streamer til.