Hvordan forhåndsvise filer i Dropbox

Med en filforhåndsvisning kan du vise, kommentere og dele filer uten å laste dem ned. Du kan imidlertid ikke redigere en fil fra en forhåndsvisning.

Hvis du vil forhåndsvise en fil på dropbox.com, skrivebordsprogrammet eller mobilappen, klikker du på navnet til filen. Der vil du se kommentarer, aktivitet og annen informasjon om filen. Når du er på skrivebordsprogrammet, klikker du på knappen utvid forhåndsvisning (pilsymbolet øverst til høyre) for å se en utvidet visning.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox hjelper deg med å dele filer og mapper på en enkel måte.

Hvorfor kan jeg ikke forhåndsvise filen?

Hvis du ser en feilmelding når du prøver å forhåndsvise en fil, kan du lese denne artikkelen.

Hvis ikke, sjekker du om filtypen din støttes.

Hvis filtypen ikke støttes eller ikke kan forhåndsvises, kan du laste den ned til datamaskinen og åpne den i et program på datamaskinen din for å se den. Slik laster du ned en fil:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på filen du vil laste ned for å åpne forhåndsvisningsvinduet.
  3. Klikk på «» (ellipse) nederst i høyre hjørne.
  4. Klikk på Last ned

Åpne filen i Finder (Mac) eller Filutforsker (Windows).

Hvorfor ser jeg bare den første siden av filen min?

Hvis du prøver å forhåndsvise en av følgende filtyper, kan du kun forhåndsvise den første siden eller rammen av filen din. Du kan se resten av sidene hvis du laster ned og åpner filen.

• .numbers
  • .pages
  • .key
  • .keynote
  • .gif

Hvorfor er dato filen ble opplastet en nyere dato enn datoen da den ble sist endret?

Dropbox beholder datoen filen ble endret når du laster den opp via Dropbox-skrivebordsappen. Dette kan f.eks. skje hvis du endret en fil for tre måneder siden, men lastet den opp i går.