Slik administrerer du Dropbox Backup for teamet ditt

Oppdatert Oct 10, 2023
Dropbox Backup gir en enkel måte å sikkerhetskopiere viktige filer og mapper automatisk fra datamaskinene og de eksterne harddiskene dine, slik at du kan sikre innholdet og raskt gjenopprette det hvis noe skulle gå galt. Noen typer administratorer kan administrere Dropbox Backup for teamet sitt, inkludert å slå funksjoner på eller av og se teamets sikkerhetskopiering.
highlight icon

Merknader

• Med Dropbox Standard, Advanced eller Enterprise kan teamet ditt opprette så mange sikkerhetskopieringer av datamaskin de vil, så lenge dere holder dere innenfor abonnementets lagringsplassgrense. Antall sikkerhetskopier av eksterne stasjoner teamet ditt kan opprette, er lik antallet lisenser du har.
    • Hvis for eksempel abonnementet ditt er for 15 lisenser, kan teamet ditt lage opptil 15 sikkerhetskopier av eksterne harddisker til sammen. Du kan velge å dele sikkerhetskopiene av eksterne harddisker til teamet ditt som du vil.
  • Med Dropbox Business eller Business Plus, kan teamet ditt sikkerhetskopiere så mange datamaskiner og eksterne harddisker de vil, så lenge dere holder dere innenfor abonnementets lagringsplassgrense.

Slik slår du Dropbox Backup på eller av for teamet ditt

Slik slår du Dropbox Backup på eller av for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Sikkerhetskopier under Ekstra innstillinger.
  5. Klikk på bryteren ved siden av funksjonen du vil slå på eller av:
    • Vil du la teamet aktivere kameraopplasting?
    • Vil du la teamet ditt aktivere sikkerhetskopiering av datamaskiner?
    • Vil du tillate teamet ditt å aktivere ekstern sikkerhetskopiering?
  6. Klikk på Lagre.

Slik ser du teamets Dropbox Backup-aktivitet

Slik ser du teamets Dropbox Backup-aktivitet og -bruk:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Aktivitet.
  4. Klikk på Legg til aktivitet +.
  5. Du kan spore følgende aktiviteter for sikkerhetskopiering:
    • Aktivert/deaktivert sikkerhetskopiering for datamaskin: Viser hvis noen i teamet ditt har aktivert eller deaktivert sikkerhetskopiering av datamaskin på enheten sin.
    • Sjekket status for sikkerhetskopiering av ekstern stasjon: Viser at en sjekk ble utført for å se om noen i teamet ditt er kvalifisert til å opprette en sikkerhetskopi av ekstern stasjon.
    • Modifisert sikkerhetskopiering av ekstern stasjon: Viser om noen har aktivert, deaktivert, slettet eller gjenopprettet en sikkerhetskopi.
    • Endret retningslinjer for sikkerhetskopiering av datamaskin for teamet: Viser om en administrator i teamet ditt har endret retningslinjer for sikkerhetskopiering av datamaskin for teamet ditt.
    • Endret retningslinjer for sikkerhetskopiering av ekstern harddisk for teamet: Viser om en administrator i teamet ditt har endret retningslinjer for sikkerhetskopiering av ekstern harddisk for teamet ditt.

Du kan filtrere aktiviteten du ser etter, ved hjelp av DatointervallPersonerInnhold eller AktiviteterLes mer om å se teamets aktivitet.