Slik bruker du Dropbox Replay med WeVideo

Oppdatert Dec 13, 2023

Du kan bruke Dropbox Replay og WeVideo-integrasjonen til å dele, administrere og gi tilbakemeldinger på videoprosjekter.

Slik eksporterer du WeVideo-prosjekter til Dropbox Replay

Gjør følgende for å eksportere en fil eller et prosjekt til Dropbox Replay:

1. Åpne prosjektet ditt i WeVideo.
  2. Klikk på Finish øverst til høyre.
  3. Klikk på miniatyrbildet til filen eller prosjektet du vil eksportere.
highlight icon

Obs! Du kan endre miniatyrbildet til eksporten når som helst, selv etter at eksporteringen er fullført. Velg Endre miniatyrbilde på delesiden og dra glidebryteren for å velge et nytt miniatyrbilde.

1. Klikk på boksen øverst for å angi en tittel.
  2. Under Eksporter velger du VideoKun lyd eller GIF.
highlight icon

Obs! .gif-filer lastes opp til Dropbox Replay som statiske bilder.

1. Under Oppløsning velger du oppløsningen for eksporten.
  2. Under Bestemmelsessteder klikker du på Dropbox Replay-ikonet (en svart og blå pil som peker til venstre) og logger på.
highlight icon

Obs! Du kan også logge på Replay på forhånd ved å gå til Tilkoblede apper-delen på siden for kontoinnstillinger i WeVideo.

1. Slå på Merk eksport som offentlig for å dele filen eller prosjektet. Hvis du lar den være slått av, holdes eksporten privat.
  2. Klikk på Eksporter.
highlight icon

Merknader:

• Videoer kan ikke være lenger enn 2 timer.
  • Filer eksporteres til .mp4-, .mp3- eller .gif-format, avhengig av eksportvalget.

Slik får du tilbakemeldinger med Dropbox Replay

Du kan få tilbakemeldinger på WeVideo-prosjekter ved å kommentere i prosjektfilen i Dropbox Replay. Kommentarer lagt til i Replay gjenspeiles på WeVideo-tidslinjen. Finn ut hvordan du legger til kommentarer i Dropbox Replay.

Har du spørsmål om bruk av WeVideo, kan du gå til WeVideo-brukerstøtten.