Slik redigerer du videoer i Dropbox

Oppdatert Dec 01, 2023
Du kan trimme, beskjære, vende og rotere videoene du lagrer i Dropbox-kontoen din, og lagre de nye versjonene for å dele dem.
highlight icon

Merknader

• Videoen må være mindre enn 512 MB.
  • Videoen må være under fem minutter lang.
  • Videoen må være mer enn ett sekund lang.
  • Videoens oppløsning må være lavere enn 4K.
  • Foreløpig er denne funksjonen bare tilgjengelig for MOV, MP4, M4V, MPG, MKV, MJPEG og AV1.

Slik redigerer du videoer

highlight icon

Obs! Du kan bare redigere videoer på dropbox.com.

Gjør følgende for å redigere videoer i Dropbox:

1. Logg på Dropbox.com.
  2. Klikk på Alle filer i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på navnet på videofilen for å se en forhåndsvisning. Finn ut mer om hvordan du forhåndsviser filer.
  4. Klikk på Rediger øverst i forhåndsvisningen eller bruk redigeringsfunksjonen i verktøylinjen.
  5. Gjør endringene dine:
    • Rotér: Klikk på roteringsikonet (firkant med en pil) øverst i spilleren for å rotere til venstre eller høyre.
    • Vend: Klikk på ikonet for å vende vertikalt (firkant delt av en horisontal linje) øverst i spilleren for å vende videoen vertikalt. Klikk på ikonet for å vende horisontalt (firkant delt av en vertikal linje) øverst i spilleren for å vende videoen horisontalt.
    •  Beskjær: Klikk og dra rammen rundt videoen.
    • Trim: Klikk og dra begynnelsen eller slutten av klippet i linjen nederst på spilleren.
    •  Klikk Transkripsjon for å generere en transkripsjon for videoer med tale.
    • Klikk på Dropbox AI for raskt å oppsummere innhold og få svar om filene dine. Finn ut mer om hvordan du bruker Dropbox AI i en filforhåndsvisning
  6. Når du er ferdig, klikker du på Lagre.
    • For å lagre en ny kopi og beholde den originale versjonen klikker du på Lagre en kopi. Gi deretter kopien et navn, velg mappen du vil lagre den i, og klikk på Lagre kopi for å bekrefte.
    • For å overskrive originalversjonen klikker du på Erstatt originalen. For å bekrefte klikker du på Erstatt originalen.