Varför visas inte min Dropbox-prenumeration i iOS-mobilappen?

Om du använt en Apple-enhet för att köpa en Dropbox-prenumeration eller starta en kostnadsfri provperiod och du fortfarande ser Dropbox Basic under kontofliken har din prenumeration inte startat. För att aktivera din Dropbox-prenumeration eller kostnadsfria provperiod behöver du följa anvisningarna nedan för att tvinga den att starta.

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Tryck på Konto.
    • Om du är Dropbox Business-användare och har både ett jobbrelaterat och personligt konto ser du antingen Personlig eller ditt teamnamn i stället för Konto
  3. Tryck på kugghjulsikonen längst upp till vänster på skärmen.
  4. Tryck på Återskapa inköp.

Obs! Om du inte ser Återskapa inköp uppdaterar du Dropbox-appen från App Store. Följ stegen igen.