​​Förhindra att Dropbox Business-teammedlemmar raderar filer permanent

Teamadministratören för ett Dropbox Business-konto kan begränsa möjligheten att radera material permanent till enbart teamadministratörer.

Så här hindrar du teammedlemmar från att permanent radera filer

1. Logga in på dropbox.com med dina administratörsuppgifter.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Välj Borttagningar.
  5. Ändra inställningen till Av.

Obs!

• Om Radering är inställd på Av kan teamadministratörer radera filer permanent genom att logga in som användare.