​​Förhindra att Dropbox Business-teammedlemmar raderar filer permanent

Vissa typer av Dropbox Business-administratörer kan hantera om teammedlemmar har möjligheten att permanent radera material.

Så här förhindrar du teammedlemmar från att permanent radera filer:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Radering.
  5. Växla Radera permanent till Av.

Obs! Om Radera permanent är inställd på Av kan administratörer radera filer permanent genom att logga in som teammedlem.