Sådan angiver du, at en Dropbox-fil skal ignoreres

Du kan angive, at en fil eller mappe skal “ignoreres” af Dropbox. Det giver dig mulighed for at organisere filer og mapper i Dropbox-mappen på din computer, uden at de bliver gemt på dropbox.com eller på Dropbox-serveren.

Når en fil eller mappe angives til at blive ignoreret, bliver den i din Dropbox-mappe, og den synkroniseres til computerens harddisk, men den slettes fra Dropbox-serveren og dine andre enheder. Du kan derfor ikke længere få adgang til den på dropbox.com, og den synkroniseres ikke til din Dropbox-konto.

Bemærk!

• Når en mappe ignoreres, bliver alle filer og mapper i den også ignoreret.
  • Hvis du flytter en ignoreret mappe, vil den fortsat være ignoreret, medmindre du flytter den ind i en mappe, der ikke er ignoreret.

Angiv, at en fil eller mappe skal ignoreres af Dropbox

Du kan ignorere en fil ved at følge instruktionerne til dit operativsystem nedenfor.

Mac

1. Åbn programmet Terminal på din computer.
  2. Skriv koden nedenfor, og udskift fil-/mappestien med den fil-/mappesti, der skal ignoreres.
xattr -w com.dropbox.ignored 1 /Users/yourname/Dropbox\ \(Personal\)/YourFileName.pdf
  1. Tryk på Retur på tastaturet.

Ikonet ud for filen eller mappen ændres til et gråt minustegn for at angive, at filen ignoreres.

Windows

1. Åbn PowerShell-programmet på din computer.
  2. Skriv koden nedenfor, og udskift fil-/mappestien med den fil-/mappesti, der skal ignoreres.
Set-Content -Path 'C:\Users\yourname\Dropbox\ (Personal)/YourFileName.pdf'  -Stream com.dropbox.ignored -Value 1
  1. Tryk på Enter på tastaturet.

Ikonet ud for filen eller mappen ændres til et gråt minustegn for at angive, at filen ignoreres.

Linux

1. Åbn programmet Terminal på din computer.
  2. Skriv koden nedenfor, og udskift fil-/mappestien med den fil-/mappesti, der skal ignoreres.
attr -s com.dropbox.ignored -V 1 /Users/yourname/Dropbox\ \(Personal\)/YourFileName.pdf
  1. Tryk på Enter på tastaturet.

Ikonet ud for filen eller mappen ændres til et gråt minustegn for at angive, at filen ignoreres.

Angiv, at en fil eller mappe ikke længere skal ignoreres af Dropbox

Hvis en fil eller mappe ikke længere skal ignoreres, skal du følge instruktionerne til dit operativsystem nedenfor.

Mac

1. Åbn programmet Terminal på din computer.
  2. Skriv koden nedenfor, og udskift fil-/mappestien med den fil-/mappesti, der ikke længere skal ignoreres.
xattr -d com.dropbox.ignored /Users/yourname/Dropbox\ \(Personal\)/YourFileName.pdf
  1. Tryk på Retur på tastaturet.

Ikonet ud for din fil eller mappe ændres til et grønt flueben for at angive, at den ikke længere ignoreres.

Bemærk! Hvis du bruger Smart synkronisering, kan ikonet også blive ændret til et ikon for kun online eller et ikon for blandet tilstand. Det afhænger af dine indstillinger. Få mere at vide om synkroniseringsikoner og deres betydning.

Windows

1. Åbn PowerShell-programmet på din computer.
  2. Skriv koden nedenfor, og udskift fil-/mappestien med den fil-/mappesti, der ikke længere skal ignoreres.
Clear-Content -Path 'C:\Users\yourname\Dropbox\ (Personal)/YourFileName.pdf' -Stream com.dropbox.ignored
  1. Tryk på Enter på tastaturet.

Ikonet ud for din fil eller mappe ændres til et grønt flueben for at angive, at den ikke længere ignoreres.

Bemærk! Hvis du bruger Smart synkronisering, kan ikonet også blive ændret til et ikon for kun online eller et ikon for blandet tilstand. Det afhænger af dine indstillinger. Få mere at vide om synkroniseringsikoner og deres betydning.

Linux

1. Åbn programmet Terminal på din computer.
  2. Skriv koden nedenfor, og udskift fil-/mappestien med den fil-/mappesti, der ikke længere skal ignoreres.
attr -r com.dropbox.ignored /Users/yourname/Dropbox\ \(Personal\)/YourFileName.pdf
  1. Tryk på Enter på tastaturet.

Ikonet ud for din fil eller mappe ændres til et grønt flueben for at angive, at den ikke længere ignoreres.