Sådan deler du filer fra din telefon eller tablet

Når du deler en fil eller mappe fra din telefon eller tablet, kan du vælge, hvem der kan se eller redigere din fil.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du downloade Dropbox-mobilappen, så det bliver nemmere at dele.

Sådan deler du filer fra Dropbox-appen på din iPhone, iPad, Android- eller Windows-enhed:

Du kan dele filer fra din telefon eller tablet på to måder:

1) Del filen direkte med en e-mailadresse

1. Tryk på ikonet Filer nederst på skærmen (eller tryk på ... og derefter på Filer i Windows).
  2. Find den fil eller mappe, du vil dele.
  3. Tryk på ikonet med tre prikker (...) under filen eller mappen.
  4. Tryk på Del.
  5. Angiv navnet eller e-mailadressen på modtageren.
  6. Skriv en besked om filerne, og tryk på Del (eller Send invitation i Windows).

2) Del et link

Alle med linket kan som standard se, skrive kommentarer til, dele og downloade din fil. Hvis du vil begrænse delingstilladelserne for linket, kan du indstille en udløbsdato eller en adgangskode for linket eller begrænse, hvem der kan åbne det.

1. Tryk på ikonet Filer nederst på skærmen.
  2. Find den fil eller mappe, du vil dele.
  3. Tryk på ikonet med tre prikker (...) under filen eller mappen.
  4. Tryk på Kopiér link.
  5. Dit link bliver automatisk kopieret til udklipsholderen.
  6. Vælg den måde, du vil dele linket på, f.eks. som e-mail eller sms.