Sådan deler du filer fra din telefon eller tablet

Når du deler en fil eller mappe fra din telefon eller tablet, kan du vælge, hvem der kan se eller redigere din fil.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du downloade Dropbox-mobilappen, så det bliver nemmere at dele.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan sende store filer med Dropbox.

Del med en e-mailinvitation

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på “ (lodrette prikker på Android) “” (tre prikker på iPhone/iPad) ud for den fil eller mappe, du vil dele.
  3. Tryk på Del.
  4. Tryk på Inviter til fil.
  5. Tryk under Send til, og skriv e-mailadressen til eller navnet på den eller de personer, du vil dele med.
  6. Vælg Kan redigere eller Kan se under listen med modtagere.
  7. Tryk på Del.

Del med et link

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på “ (lodrette prikker på Android) “” (tre prikker på iPhone/iPad) ud for den fil eller mappe, du vil dele.
  3. Tryk på Del.
  4. Tryk på Kopiér link.Linket kopieres til udklipsholderen.
  5. Indsæt linket der, hvor du vil dele det.