Sådan redigerer du PDF-filer i Dropbox

Opdateret Dec 19, 2023

Du kan redigere PDF-filer, mens du forhåndsviser dem på dropbox.com og i Dropbox-mobilappen.

Du kan afprøve det ved at forhåndsvise en PDF i din konto og klikke på Rediger.

Alle Dropbox-brugere kan redigere PDF-filer ved at ændre sider eller tilføje tekst. Kunder med Dropbox Essentials, Business eller Business Plus kan dog også redigere tekst, der allerede findes i PDF-filen.

Sådan redigerer du en PDF-fil

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Rediger PDF under søgefeltet øverst oppe.
    • Du kan også klikke på + Opret under søgefeltet, vælge Rediger og derefter vælge PDF.

3. Vælg den PDF-fil, du vil redigere.
  4. Klik på Rediger PDF over forhåndsvisningen af filen. Dette åbner filen i redigeringstilstand.
  5. Foretag de ønskede ændringer.

• Hvis du vil ændre rækkefølgen af sider, skal du først klikke på den side, du vil flytte, i venstre sidepanel og derefter trække dem til en ny placering.
  • Hvis du vil rotere en side, skal du klikke på den side, du vil rotere, i sidepanelet til venstre og derefter klikke på Roter til højre eller Roter til venstre.
    • Hvis du vil rotere flere sider, skal du kommandoklikke på alle de sider, du vil rotere.

• Hvis du vil slette en side, skal du klikke på den side, du vil slette, og klikke på Slet side i venstre sidepanel. Klik på Slet igen for at bekræfte.
    • Hvis du vil slette flere sider, skal du kommandoklikke på alle de sider, du vil slette.

• Hvis du vil indsætte en side, skal du klikke på Indsæt side, vælge PDF-filen fra din Dropbox-konto og klikke på Vælg.
  • Hvis du vil tegne på en side, skal du klikke på Tegn og bruge din mus til at tegne, hvor du vil. Du kan afslutte tegnetilstand ved at klikke på Luk i øverste højre hjørne.
highlight icon

Bemærk! Du kan ændre farven, gennemsigtigheden og strøg i tegningen ved at vælge den og bruge værktøjslinjen til formatering øverst i PDF-forhåndsvisningen. Du kan også slette dele af din tegning ved at klikke på viskelæderikonet, slette ved at klikke på X eller fortryde/annullere fortryd for en nylig ændring ved at klikke på de buede pile.

• Du kan fremhæve et afsnit ved at klikke på Fremhæv og derefter klikke på og trække hen over teksten. Du kan justere farven og gennemsigtigheden fra værktøjslinjen.
  • Hvis du vil tilføje et tekstfelt, skal du klikke på  Tilføj tekst. Klik derefter i den PDF-fil, hvor du vil tilføje et tekstfelt, og skriv din tekst. Du kan også:
    • Ændre tekstens skrifttype, størrelse og farve ved at benytte formateringsværktøjslinjen øverst i PDF-filens forhåndsvisning.
    • Tilpasse tekstfeltets størrelse eller rotere det ved at klikke på og trække i håndtagene i tekstfeltets hjørner.
    • Hvis du vil fortryde en ændring, skal du klikke på pil tilbage på formateringsværktøjslinjen. Eller du kan trykke på control-z (Windows) eller kommando-z (Mac).

• Hvis du vil redigere tekst, skal du klikke på Rediger tekst. Dobbeltklik derefter på det tekstfelt, du vil redigereBegynd at skrive for at tilføje, slette eller ændre indhold. Når du er færdig med at redigere teksten, skal du klikke på Luk. Et pop op-vindue vises, hvor du kan vælge Kassér ændringer eller Anvend ændringer.
highlight icon

Bemærk!

• Muligheden for at redigere eksisterende tekst er kun tilgængelig i Dropbox Essentials, Dropbox Business og Dropbox Business Plus.
  • Hvis du vil fortryde en ændring, skal du klikke på pil tilbage på formateringsværktøjslinjen. Eller du kan trykke på Ctrl+Z (Windows) eller Kommando+Z (Mac).
  • Foruden at redigere eksisterende tekst kan du også:
    • Skift tekstens skrifttype, størrelse og farve ved at benytte formateringsværktøjslinjen øverst i PDF-filens forhåndsvisning.
    • Tilpasse tekstfeltets størrelse eller rotere det ved at klikke på og trække i håndtagene i tekstfeltets hjørner.
    • Tilpas tekstjusteringen ved at vælge venstre, højre eller midten.

• Klik på Underskriv for at føje din egen juridisk bindende underskrift til PDF-filen. Se, hvordan du føjer en underskrift til en PDF-fil.
  • Hvis du vil udfylde en interaktiv formular, skal du klikke på det felt, du vil udfylde, og skrive i det viste tekstfelt.
highlight icon

Bemærk! Hvis du vil udfylde en PDF-formular i Dropbox, skal det være en interaktiv PDF-fil med felter, der kan udfyldes. Du vil vide, om et felt kan udfyldes, fordi du vil kunne foretage ændringer, når du klikker på feltet. Hvis du f.eks. klikker på et tekstfelt, der kan udfyldes, vil du kunne skrive i feltet.

• Hvis du vil søge efter tekst, skal du klikke på søgeikonet og derefter indtaste et ord, en sætning eller et tal, du vil søge efter.
  • Hvis du vil zoome ind eller ud, skal du klikke på + (plus) eller - (minus) i øverste højre hjørne.

6.  Klik på Udført.

7.  Klik på Gem en kopi eller Erstat originalen

• Hvis du vælger Gem en kopi, gemmes din redigerede PDF-fil som en ny fil på din Dropbox-konto med (redigeret) tilføjet sidst i filnavnet. Ingen af dem, der har adgang til den originale fil, kan se ændringerne.
  • Hvis du vælger Erstat original, erstatter den redigerede PDF-fil den originale fil på din Dropbox-konto. Alle dem, der har adgang til den originale fil, kan se ændringerne.
highlight icon

Bemærk! Du kan kun erstatte originalen, hvis du ejer filen eller har redigeringsadgang til den.

Andre personer vil kunne se dine redigeringer, hvis du enten:

• Vælger at erstatte det originale dokument, som er delt med andre personer.
  • Gemmer en kopi og deler den nye fil med andre personer, f.eks. ved at gemme den i en delt mappe.
highlight icon

Bemærk! Redigering af PDF-filer på Dropbox-mobilappen er i øjeblikket ikke tilgængelig med Android.

1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på navnet på den PDF-fil, du vil redigere.
  3. Tryk på Rediger.
  4. Foretag dine ændringer.
    • Hvis du vil tilføje tekst, skal du trykke på Tilføj tekst, skrive teksten og derefter trykke på Udført.
    • Hvis du vil tilføje en dato, skal du trykke på Tilføj dato, skrive datoen i redigeringsfeltet og derefter trykke på Udført.
  5. Tryk på Gem.

Del feedback

Du kan dele din feedback om PDF-redigering med Dropbox-teamet, herunder hvad du synes om funktionen, og hvad du gerne vil forbedre. Sådan deler du din feedback:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Rediger PDF under søgefeltet øverst oppe.
  3. Vælg den PDF-fil, du vil give feedback på, og klik på Åbn.
  4. Klik på Rediger PDF over forhåndsvisningen af filen. Dette åbner filen i redigeringstilstand.
  5. Klik på Feedback om redigering af PDF nederst til højre på siden.
  6. Skriv din feedback.
  7. Markér eventuelt afkrydsningsfeltet ud for Jeg vil gerne deltage i Dropbox' brugerundersøgelser..
  8. Klik på Send.

Du får vist en meddelelse, hvor vi takker for din feedback, nederst på siden.

PDF-redigering på dropbox.com leveres af Apryse, Inc. Dropbox deler ikke din PDF-fil med Apryse, Inc.