Sådan redigerer du PDF-filer i Dropbox

Du kan redigere i PDF-filer, når du ser en forhåndsvisning af en fil på dropbox.com. Hvis du vil redigere en PDF-fil i Dropbox, skal PDF-filen være mindre end 111 MB, og den må ikke være beskyttet med en adgangskode.

Du kan afprøve det ved at forhåndsvise en PDF i din konto og klikke på Rediger.

Sådan redigerer du en PDF-fil

Sådan redigerer du en PDF-fil:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på navnet på den PDF-fil, du vil redigere.
  3. Klik på Rediger over forhåndsvisningen af filen. Dette åbner filen i redigeringstilstand.
  4. Foretag de ønskede ændringer.
    • Hvis du vil zoome ind eller ud, skal du klikke på + (plus) eller - (minus) i øverste højre hjørne.
    • Hvis du vil indsætte en side, skal du klikke på Indsæt side og følge meddelelserne på skærmen for at indsætte en PDF-fil fra din Dropbox-konto.
    • Hvis du vil rotere en side, skal du klikke på den eller de sider, du vil rotere, i sidepanelet til venstre og derefter klikke på Roter til højre eller Roter til venstre.
    • Hvis du vil ændre rækkefølgen af sider, skal du først klikke på den eller de sider, du vil flytte, i venstre sidepanel og derefter trække dem til en ny placering.
    • Hvis du vil slette en eller flere sider, skal du klikke på den eller de sider, du vil slette, og klikke på Slet side i venstre sidepanel.
    • Hvis du vil udfylde en interaktiv formular, skal du klikke på det felt, du vil udfylde, og skrive i det viste tekstfelt.
      • Bemærk! Hvis du vil udfylde en PDF-formular i Dropbox, skal det være en interaktiv PDF-fil med felter, der kan udfyldes.
    • Hvis du vil tilføje tekst, skal du klikke på Tilføj tekst, klikke i PDF-filen, hvor du vil tilføje et tekstfelt, og skrive din tekst.
      • Bemærk!: Du kan ændre tekstens skrifttype, størrelse og farve ved at benytte formateringsværktøjslinjen øverst i PDF-filens forhåndsvisning. Du kan også tilpasse tekstfeltets størrelse eller rotere det ved at klikke på og trække i håndtagene i tekstfeltets hjørner.
  5. Klik på Færdig.
  6. Klik på Gem en kopi eller Erstat originalen.
    • Hvis du vælger Gem en kopi, gemmes den redigerede PDF-fil som en ny fil på din Dropbox-konto. Alle dem, der har adgang til den originale fil, kan ikke se ændringerne.
    • Hvis du vælger Erstat original, erstatter den redigerede PDF-fil den originale fil på din Dropbox-konto. Alle dem, der har adgang til den originale fil, kan se ændringerne.
      • Bemærk! Du kan kun erstatte originalen, hvis du ejer filen eller har redigeringsadgang til den.

Del feedback

Du kan dele din feedback om PDF-redigering med Dropbox-teamet, herunder hvad du synes om funktionen, og hvad du gerne vil forbedre. Sådan deler du din feedback:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på navnet på en PDF-fil, du vil redigere.
  3. Klik på Rediger over forhåndsvisningen af filen. Dette åbner filen i redigeringstilstand.
  4. Klik på Del feedback nederst til højre på siden.
  5. Skriv din feedback.
  6. Markér eventuelt afkrydsningsfeltet ud for Jeg vil gerne deltage i Dropbox' brugerundersøgelser..
  7. Klik på Send.

Du får vist en meddelelse, hvor vi takker for din feedback, nederst på siden.

PDF-redigering på dropbox.com leveres af PDFTron, Inc. Dropbox deler ikke din PDF-fil med PDFTron, Inc.