Sådan bruger du Slack med Dropbox

Integrationen mellem Dropbox og Slack giver dig mulighed for at:

• Dele filer og sende beskeder til andre i Slack direkte fra en Dropbox-fil
  • Se, hvem der har delt dine filer i Slack, hvilke kanaler de har delt dem på, og hvornår de delte dem. Oplysningerne vises under Aktivitet i filernes forhåndsvisning.
    • Bemærk! En Slack-aktivitet vises uden detaljer, hvis du ikke har adgang til den kanal eller besked, den blev delt i

Læs mere om integrationen mellem Dropbox og Slack i Slacks hjælpecenter.

Er du administrator for et Dropbox Business-team?

Se, hvordan du kan administrere integration med apps som Slack for hele dit team.

Forbind Slack med din Dropbox-konto

Nogle brugere har adgang til det nye App Center. Hvis du ser App Center i venstre sidepanel på din Dropbox-startside, skal du følge instruktionerne herunder for at forbinde Slack med din Dropbox-konto.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på App Center.
  3. Klik på Slack.
    • Brug søgefeltet i App Center, hvis du ikke ser Slack.
  4. Klik på Forbind, og følg instruktionerne.

Læs mere om App Center.

Sådan forbinder du Slack med din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller ikonet med et ansigt) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Forbind med Slack ud for Slack, og følg instruktionerne.

Du kan også oprette forbindelse fra Slack ved at føje Dropbox-appen til dit arbejdsområde.

Sådan forbinder du et ekstra Slack-arbejdsområde med din Dropbox-konto, også fra et Enterprise Grid:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller ikonet med et ansigt) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Slack.
  6. Klik på Administrer.
  7. Klik på Opret forbindelse til en anden Slack-konto, og følg instruktionerne.
    • Bemærk! Du kan vælge et Slack-arbejdsområde som standardarbejdsområde ved at klikke på Angiv som standard ud for det pågældende arbejdsområde. Dette arbejdsområde vil blive brugt til alle Slack-funktioner i Dropbox.

Del filer i Slack fra Dropbox

Sådan deler du en fil i Slack fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Peg på filnavnet, og klik på pilen ud for Del.
    • Hvis du i stedet vil dele i Slack fra forhåndsvisningen af en fil, skal du klikke én gang på filen
  4. Klik på Slack. Du kan eventuelt skrive en besked.
  5. Klik på Send ud for den kanal eller person, du vil dele med.

Sådan deler du en fil i Slack fra Dropbox-computerappen:

1. Klik på den fil, du vil dele i Slack.
  2. Klik på Del.
  3. Klik på Slack
  4. Klik på Send ud for den kanal eller person, du vil dele med.

Et link til filen vises i den Slack-kanal, du valgte, eller i en direkte besked til den person, du delte den med. Når du har delt en Dropbox-fil i Slack, kan du søge efter filnavnet på søgelinjen i Slack for at finde den.

Gem filer fra Slack i Dropbox

Du kan gemme filer, du modtager via Slack, i din Dropbox-konto. Det gør du ved at klikke på “⋮” (tre lodrette prikker) ud for den besked, der indeholder filen, og derefter klikke på Gem i Dropbox. Filen gemmes automatisk i en mappe i din Dropbox-konto med navnet "/Slack/" efterfulgt af navnet på dit arbejdsområde.

Bemærk! Hvis du ikke ser Gem i Dropbox, skal du klikke på Flere beskedgenveje og søge efter Gem i Dropbox.

Send beskeder til andre i Slack fra Dropbox

Du kan skrive en besked til nogen, du deler en fil med i Slack, direkte fra forhåndsvisningen af en Dropbox-fil. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
  3. Klik på den fil, du vil skrive en besked fra.
  4. Klik på cirklen øverst med profilbilledet eller initialerne til den person, du vil skrive til.
    • Hvis du ikke kan se personen, klikker du på overløbslisten (cirklen med et tal) og klikker på den person, du vil skrive en besked til
    • Hvis filen er i en delt mappe, klikker du på overløbslisten (cirklen med et tal), klikker på mappen og klikker på den person, du vil skrive en besked til
  5. Klik i tekstfeltet Besked i Slack, og skriv din besked. Der sendes et link til filen til personen. Du kan fjerne linket ved at klikke på “x” ud for filen.
    • Hvis du ikke kan se Besked i Slack, skal du klikke på pil ned og klikke på Slack.
  6. Klik på Send.

Afbryd forbindelsen til Slack fra din Dropbox-konto

Sådan afbryder du forbindelsen til Slack fra din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller ikonet med et ansigt) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Slack.
  6. Klik på Afbryd.