Brug af Slack i Dropbox

Integrationen mellem Dropbox og Slack giver dig mulighed for at:

• Dele filer og sende beskeder til andre i Slack direkte fra en Dropbox-fil
  • Se, hvem der har delt dine filer i Slack, hvilke kanaler de har delt dem på, og hvornår de delte dem. Oplysningerne vises under Aktivitet i filernes forhåndsvisning.
    • Bemærk! En Slack-aktivitet vises uden detaljer, hvis du ikke har adgang til den kanal eller besked, den blev delt i

Læs mere om integrationen mellem Dropbox og Slack i Slacks hjælpecenter.

Er du administrator for et Dropbox Business-team?

Se, hvordan du kan administrere integration med apps som Slack for hele dit team.

Forbind Slack med din Dropbox-konto

Sådan forbinder du Slack med din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Forbind med Slack ud for Slack, og følg instruktionerne.

Du kan også oprette forbindelse fra Slack ved at føje Dropbox-appen til dit arbejdsområde.

Del filer i Slack fra Dropbox

Sådan deler du en fil i Slack fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på en fil.
    • Hvis du i stedet vil dele i Slack fra forhåndsvisningen af en fil, skal du klikke én gang på filen
  3. Klik på pil ned ud for Del.
  4. Klik på Del i Slack. Du kan eventuelt skrive en besked.
  5. Klik på Send ud for den kanal, du vil dele den i, eller på den person, du vil dele den med.

Sådan deler du en fil i Slack fra Dropbox-computerappen:

1. Klik på den fil, du vil dele i Slack.
  2. Klik på Del.
  3. Klik på Slack
  4. Klik på Send ud for den kanal, du vil dele den i, eller på den person, du vil dele den med.

Et link til filen vises i den Slack-kanal, du valgte, eller i en direkte besked til den person, du delte den med. Når du har delt en Dropbox-fil i Slack, kan du søge efter filnavnet på søgelinjen i Slack for at finde den.

Send beskeder til andre i Slack fra Dropbox

Du kan skrive en besked til nogen, du deler en fil med i Slack, direkte fra forhåndsvisningen af en Dropbox-fil. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på den fil, du vil skrive en besked fra.
  3. Klik på cirklen øverst med profilbilledet eller initialerne til den person, du vil skrive til.
    • Hvis du ikke kan se personen, klikker du på overløbslisten (cirklen med et tal) og klikker på den person, du vil skrive en besked til
    • Hvis filen er i en delt mappe, klikker du på overløbslisten (cirklen med et tal), klikker på mappen og klikker på den person, du vil skrive en besked til
  4. Klik i tekstfeltet Besked i Slack, og skriv din besked. Der sendes et link til filen til personen. Du kan fjerne linket ved at klikke på “x” ud for filen.
    • Hvis du ikke kan se Besked i Slack, skal du klikke på pil ned og klikke på Slack.
  5. Klik på Send.

Afbryd forbindelsen til Slack fra din Dropbox-konto

Sådan afbryder du forbindelsen til Slack fra din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Afbryd forbindelse ud for Slack.