Brug af Slack i Dropbox

Integrationen mellem Dropbox og Slack giver dig mulighed for at:

• Dele filer og sende beskeder til andre i Slack direkte fra en Dropbox-fil
  • Se, hvem der har delt dine filer i Slack, hvornår de delte dem, og hvilke kanaler de har delt dem på. Oplysningerne vises under Aktivitet i filernes forhåndsvisning.

Læs mere om integrationen mellem Dropbox og Slack i Slacks hjælpecenter.

Forbind Slack med din Dropbox-konto

Sådan forbinder du Slack med din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Forbind med Slack ud for Slack, og følg instruktionerne.

Du kan også oprette forbindelse fra Slack ved at føje Dropbox-appen til dit arbejdsområde.

Del filer i Slack fra Dropbox

Sådan deler du en Dropbox-fil i Slack på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på filen, og klik på pil ned ud for Del.
  3. Klik på Del i Slack
  4. Klik på Send ud for den kanal, du vil dele den på, eller på den person, du vil dele den med.

Et link til filen vises i den Slack-kanal, du valgte, eller i en direkte besked til den person, du delte den med. Når du har delt en Dropbox-fil i Slack, kan du søge efter filnavnet på søgelinjen i Slack for at finde den.

Send beskeder til andre i Slack fra Dropbox

Du kan skrive en besked til nogen, du deler en fil med i Slack, direkte fra forhåndsvisningen af en Dropbox-fil. Sådan gør du på dropbox.com:

1. Klik øverst i forhåndsvisningen af filen på profilbilledet eller initialerne til den person, du vil skrive til.
  2. Klik på området, hvor der står Besked i Slack, og skriv din besked.
    • Hvis du ikke kan se Besked i Slack, skal du klikke på pil ned og klikke på Slack.
  3. Klik på Send.

Du kan også klikke på pil ned og Slack for at dele filen i en direkte besked med den pågældende person.

Afbryd forbindelsen til Slack fra din Dropbox-konto

Sådan afbryder du forbindelsen til Slack fra din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit profilbillede (eller den grå cirkel) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Forbundne apps.
  5. Klik på Afbryd forbindelse ud for Slack.