Bruke Slack i Dropbox

Ved å integrere Dropbox og Slack kan du:

• Dele filer og sende meldinger til andre i Slack rett fra en Dropbox-fil
  • Se hvem som har delt filene dine i Slack, når de delte dem og i hvilke kanaler de delte dem i Aktivitet-delen til en filforhåndsvisning

Finn ut mer om integrasjonen av Dropbox og Slack i hjelpesenteret til Slack.

Koble Slack til Dropbox-kontoen

Slik kobler du Slack til Dropbox-kontoen

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Ved siden av Slack, klikker du på Koble til Slack og følger instruksjonene.

Du kan også koble til fra Slack ved å legge til Dropbox-programmet i arbeidsområdet ditt.

Dele filer i Slack fra Dropbox

Slik deler du en Dropbox-fil i Slack på dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over en hvilken som helst fil og klikk på nedoverpilen ved siden av Del.
  3. Klikk på Del i Slack
  4. Klikk på Send ved siden av kanalen du vil dele den i, eller personen du vil dele den med.

Det dukker opp en kobling til filen i Slack-kanalen du velger eller i en direktemelding med personen du delte den med. Når du har delt en Dropbox-fil i Slack, kan du søke etter filnavnet i Slack-søkefeltet for å finne det.

Sende meldinger til andre som bruker Slack, fra Dropbox

Du kan sende en melding til noen du deler en fil med i Slack direkte fra en Dropbox-filforhåndsvisning. Slik gjør du det på dropbox.com:

1. Øverst på filforhåndsvisningen klikker du på profilbildet eller initialene til personen du vil sende meldingen til.
  2. Klikk på området der det står Melding på Slack, og skriv inn meldingen.
    • Hvis du ikke ser Melding på Slack, klikker du på nedoverpilen og deretter på Slack
  3. Klikk på Send.

Du kan også klikke på nedoverpilen og Slack for å dele filen med vedkommende i en direktemelding.

Koble fra Slack fra Dropbox-kontoen din

Slik kobler du fra Slack fra Dropbox-kontoen:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Klikk på Koble fra ved siden av Slack.