Bruke Slack i Dropbox

Ved å integrere Dropbox og Slack kan du:

• Dele filer og sende meldinger til andre i Slack rett fra en Dropbox-fil
  • Se hvem som har delt filene dine i Slack, hvilke kanaler de delte dem i og når de delte dem i Aktivitet-delen til en filforhåndsvisning
    • Obs! Slack-aktivitet dukker opp uten bestemte detaljer hvis du ikke har tilgang til kanalen eller meldingen den ble delt i

Finn ut mer om integrasjonen av Dropbox og Slack i hjelpesenteret til Slack.

Er du administrator for et Dropbox Business-team?

Finn ut hvordan du kan administrere app-integrasjoner som Slack for hele teamet.

Koble Slack til Dropbox-kontoen

Slik kobler du Slack til Dropbox-kontoen

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Ved siden av Slack, klikker du på Koble til Slack og følger instruksjonene.

Du kan også koble til fra Slack ved å legge til Dropbox-programmet i arbeidsområdet ditt.

Dele filer i Slack fra Dropbox

Slik deler du en fil i Slack fra dropbox.com:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over en fil.
    • Hvis du ønsker å dele i Slack fra en filforhåndsvisning i stedet, enkeltklikker du på filen
  3. Klikk på nedoverpilen ved siden av Del.
  4. Klikk på Del i Slack. Du har muligheten til å legge til en melding.
  5. Klikk på Send ved siden av kanalen du vil dele den i, eller personen du vil dele den med.

Slik deler du en fil i Slack fra Dropbox-skrivebordsprogrammet:

1. Klikk på filen du vil dele i Slack.
  2. Klikk på Del.
  3. Klikk på Slack
  4. Klikk på Send ved siden av kanalen du vil dele den i, eller personen du vil dele den med.

Det dukker opp en kobling til filen i Slack-kanalen du velger eller i en direktemelding med personen du delte den med. Når du har delt en Dropbox-fil i Slack, kan du søke etter filnavnet i Slack-søkefeltet for å finne den.

Sende meldinger til andre som bruker Slack, fra Dropbox

Du kan sende en melding til noen du deler en fil med i Slack direkte fra en Dropbox-filforhåndsvisning. Slik gjøres det:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på filen du vil sende meldinger fra.
  3. Klikk på sirkelen øverst med profilbildet eller initialene til vedkommende du vil sende melding til.
    • Hvis du ikke ser vedkommende, klikker du på overflytlisten (sirkelen med nummeret i) og klikker på vedkommende du vil sende melding til
    • Hvis den er i en delt mappe, klikker du på overflytlisten (sirkelen med nummeret i), klikker på mappen, og klikker på vedkommende du vil sende melding til
  4. Klikk på tekstboksen der det står Melding på Slack, og skriv inn meldingen. En kobling til filen vil sendes til denne personen. Hvis du vil fjerne koblingen, klikker du på «x»-en ved siden av filen.
    • Hvis du ikke ser Melding på Slack, klikker du på nedoverpilen og deretter på Slack
  5. Klikk på Send.

Koble fra Slack fra Dropbox-kontoen din

Slik kobler du fra Slack fra Dropbox-kontoen:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Klikk på Koble fra ved siden av Slack.