Sende filer fra Photoshop med Dropbox Transfer

Med Dropbox Transfer-plugin-en for Adobe Creative Cloud kan du sende Photoshop-filer til andre, direkte fra Photoshop-appen.

Merk: Sørg for at du bruker den nyeste pluginversjonen fra Adobe Exchange.

Sende filer fra Photoshop

Du må logge på Dropbox fra Photoshop første gang du sender en Photoshop-fil med Dropbox Transfer. Slik gjør du det:

1. Åpne filen i Photoshop.
  2. Klikk på Dropbox Transfer-panelet.
  3. Klikk på Logg på Dropbox.
    • Obs! Du må være tilkoblet Internett for å logge på Dropbox og opprette en overføring.
  4. Logg på Dropbox-kontoen og gi Dropbox Transfer for Adobe Creative Cloud tilgang til Dropbox-kontoen din.
  5. Klikk på Send med Transfer.
  6. Tilpass overføringen og oppdater filinnstillingene, hvis du ønsker.
  7. Klikk på Last opp.
  8. Klikk på Kopier kobling. En kobling blir kopiert til utklippstavlen, slik at du kan lime den inn i en e-post eller en annen melding.

Når du har logget på første gang og gitt appen tilgang til Dropbox-kontoen din, kan du opprette en overføring fra Photoshop Plugin-menyen. Slik gjør du det:

1. Åpne filen i Photoshop.
  2. Klikk på Plugin.
  3. Klikk på Dropbox Transfer.
  4. Klikk på Send med Transfer.
    • Obs! Du må være tilkoblet Internett for å opprette en overføring.
  5. Tilpass overføringen og oppdater filinnstillingene, hvis du ønsker.
  6. Klikk på Last opp.
  7. Klikk på Kopier kobling. En kobling blir kopiert til utklippstavlen, slik at du kan lime den inn i en e-post eller en annen melding.

Når du bruker Dropbox Transfer-plugin-en til å sende filer fra Photoshop, legges overføringen til i Dropbox-kontoen din slik at du kan overvåke, administrere eller sende den på nytt. Selve filen forblir på harddisken, i Creative Cloud eller et annet sted, og tar ikke opp plass i Dropbox-kontoen din med mindre den er lagret der.

Administrere overføringer

Du kan oppdatere og sjekke statusen til overføringer i Photoshop. Slik gjør du det:

1. Åpne Photoshop-appen.
  2. Klikk på Plugin.
  3. Klikk på Dropbox Transfer.
  4. Klikk på Dropbox Transfer.
  5. Klikk på Administrer i Dropbox. Et nettleservindu vil åpnes til Transfer-siden for Dropbox-kontoen din.
    • Obs! Du må være tilkoblet Internett for å administrere overføringer.
  6. Klikk på navnet til en overføring for å endre navnet på den eller tilhørende innstillinger, eller klikk på «» (ellipse) for å se andre alternativer.

Finn ut mer om hvordan du oppretter og administrerer overføringer på dropbox.com.

Vanlige spørsmål

Hvordan installerer jeg Dropbox Transfer-plugin-en for Creative Cloud?
Du kan finne og installere Dropbox Transfer-plugin-en på Adobe Exchange-nettstedet

Flyttes Photoshop-filene mine til Dropbox når jeg bruker Transfer?
Nei. Du kan finne og administrere overføringen i Dropbox-kontoen din, men filen forblir på sin opprinnelige plassering, for eksempel på harddisken eller i Creative Cloud.

Hva er filstørrelsesgrensene for Dropbox Transfer?
Filstørrelsesgrenser og andre Dropbox Transfer-alternativer, for eksempel tilpassing og overvåking av overføringer, avhenger av abonnementet du har.
Finn ut mer om størrelsesgrenser for overføring.

Kan andre gjøre endringer i filene mine når jeg overfører dem?

Filer som er sendt med Dropbox Transfer leveres som skrivebeskyttet. Hvis mottakerne laster ned filen din, vil ikke eventuelle endringer de gjør i kopien gjenspeiles i Dropbox-kontoen din.

Vil Adobe ha full tilgang til Dropbox-kontoen min?
Nei. Når du gir Dropbox Transfer for Adobe Creative Cloud tilgang til Dropbox-kontoen din, får Adobe tilgang til én enkelt mappe, men vil ikke legge til filer eller samhandle med noen av filene dine. Du finner mappen, som heter «Dropbox Transfer for Adobe CC», i «Apper»-mappen på Dropbox-kontoen din.