Wat kan ik doen als mijn audio- of videobestanden niet worden afgespeeld in de mobiele Dropbox-app?

Als je video- of audiobestand niet wordt afgespeeld in de mobiele Dropbox-app, controleer je het volgende:

Op je mobiele apparaat moet een app van derden zijn geïnstalleerd die die bestandsindeling kan afspelen.

• De mobiele Dropbox-app gebruikt de mediaspelers van andere ontwikkelaars dan Dropbox op je mobiele apparaat om video- en audiobestanden af te spelen.
  • Als je geen app van derden wilt downloaden die het betreffende bestandstype kan afspelen, kun je een app gebruiken die bestanden kan converteren (zoals de desktopapp HandBrake). Het bestand wordt hiermee geconverteerd naar een indeling die kan worden afgespeeld.

Controleer of je verbinding met internet hebt (data of wifi).

• Als je geen verbinding hebt, download je eerst het bestand voor offline gebruik voordat je offline gaat.
  • Apple-apparaten: Apple converteert de meeste bestanden naar een afspeelbare indeling zonder een andere app te gebruiken (met behulp van het Apple HTTP Live Streaming-protocol (HLS)). Hiervoor moet je wel verbinding hebben met internet.
    • Als je niet bent verbonden met internet, moet je een app van derden downloaden die dat bestandstype kan afspelen.