Varför inaktiverar Dropbox konton?

Dropbox uppdrag är att designa ett bättre sätt att arbeta, och det kräver en miljö som människor kan lita på. Därför strävar vi efter att säkerställa skyddet av personlig säkerhet och juridiska rättigheter. Våra Villkor för tjänsten och Policy för godtagbar användning beskriver de typer av beteende som är oacceptabla på Dropbox. Vi tolererar inget innehåll eller aktiviteter som utsätter våra användare för risk. Dropbox har ett välutbildat team som är dedikerat till att upprätthålla våra policyer och vidtar snabba åtgärder när en användare har brutit mot dem.

Vi kommer att inaktivera konton och avsluta tjänsten för stötande beteende eller om olagligt eller grovt innehåll skapas, lagras eller delas, särskilt när det riskerar att, eller skildrar, skada på andra.

Några av de vanliga typerna av avskyvärt innehåll eller beteende som bryter mot Dropbox policyer och kan leda till att ett konto inaktivera kan vara:

• Sabotageprogram, nätfiske eller skräppost.
  • Sexuellt utnyttjande och övergreppsmaterial av barn, inklusive olagligt material för sexuella övergrepp mot barn eller annat innehåll som sexuellt utnyttjar minderåriga (i enlighet med amerikansk lag, när Dropbox får kännedom om sexuellt övergreppsmaterial av barn på våra Tjänster, rapporterar vi det till National Center for Missing and Exploited Children).
  • Extrema våldshandlingar eller terrorism, inklusive främjande av sådan aktivitet.
  • Skadlig aktivitet som påverkar eller stör användare, värd eller nätverk.

När ett konto inaktiveras avslutas all åtkomst till kontot och innehållet på Dropbox.

Begär granskning av inaktiverat konto

Vårt team är extremt noggranna när våra policyer upprätthålls. Om du tror att vi har gjort ett misstag när vi inaktiverade ditt konto kan du be oss granska ditt konto genom det här formuläret.

En notering om teamkonton

Teamadmins kan inaktivera teamkonton och radera medlemmar från teamet. För mer information besök den här sidan. Kontakta först din teamadmin om du är med i ett team och ditt konto inaktiverades.