Pausa och återuppta synkning och uppladdning av filer

Om du vill sluta synka Dropbox-filer kan du sluta eller börja synka (vi kallar det för att pausa eller återuppta) när som helst.

Pausa synkning

1. Klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller menyfältet (Mac).
  2. Längst ned i fönstret som visas finns ett vitt fält med en text som anger antingen Uppdaterad, Synkar [filens namn] eller Synkar [x] filer. Håll muspekaren över den texten.
  3. När du för muspekaren över den texten ändras den till Pausa synkningen. Klicka på Pausa synkningen.
  4. Klicka på hur länge som du vill pausa synkroniseringen. Det visas ett meddelande som anger Synkningen har pausats och tiden när synkningen återupptas.

Dropbox-ikonen i ditt aktivitetsfält (Windows) eller menyfält (Mac) ändras om appen pausas.

Återuppta synkning

1. Klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller menyfältet (Mac).
  2. Håll muspekaren över Synkningen har pausats i det vita fältet längst ned i fönstret som visas.
  3. Klicka på Återuppta synkning.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox gör det enkelt att synka filer.

Vad händer när jag pausar Dropbox-klienten?

När synkningen har pausats kommer ändringar som du gör av filer på datorn inte att synkas till dropbox.com, Dropbox för mobila enheter eller andra enheter. På samma sätt kommer alla ändringar som du gör av filer på dropbox.com, i Dropbox för mobila enheter eller någon annan enhet inte att synkas till din dator.

Obs! Du kan fortfarande få meddelanden om uppdateringar som gjorts av dina filer från andra enheter när synkningen har pausats.